emre1450 Oluşturuldu: Ocak 16, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 16, 2016 Siz değerli forum yöneticileri ve bu konu ile ilgili bilgisi olan abilerime kardeşlerime bir sorum olacak. Tbl leri herkesin kullandığı tbl editörlerle açıyorum fakat kodlar (skill, silah) gelmeden kapat hatası veriyor veya açıyor hiç birşey gelmiyor bunun nedenini sizlere sormak istedim şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Ocak 16, 2016 gönderildi Share Ocak 16, 2016 gönderildi Otomatik Mesajdır. Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için [url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=27']Programsız Paylaşımlar ( TBL , Bug )[/url] bölümünden "[url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=54']Sorunlar & İstekler & Tartışma[/url]". bölümüne taşınmıştır.Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 16, 2016 gönderildi Share Ocak 16, 2016 gönderildi (düzenlendi) TBL ile uğraşmadığım için bilemiyorum, hele ki piyasa da birbirlerinden öğrendiklerini birbirlerine yine satmaya kalkanlar yüzünden hiç yardım edesim de gelmiyor Ocak 16, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FrasnHezzzz Ocak 18, 2016 gönderildi Share Ocak 18, 2016 gönderildi (düzenlendi) hocam bizim milletle sattıveyatta yaptı bizi bir şeyin icine cekmiyor siz herzamanki gibi güncellemenizi yaparsanız sorun cıkmaz Ocak 18, 2016 tarihinde aRt3 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 18, 2016 gönderildi Share Ocak 18, 2016 gönderildi (düzenlendi) hocam bizim milletle sattıveyatta yaptı bizi bir şeyin icine cekmiyor siz herzamanki gibi güncellemenizi yaparsanız sorun cıkmaz Kontrol edildikten sonra güncelleme vereceğiz acele etmenin bir anlamı yok hemen fixlenmesini istiyorsunuz galiba, şuan ilgi odağı bu durum Ocak 18, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FrasnHezzzz Ocak 18, 2016 gönderildi Share Ocak 18, 2016 gönderildi Kontrol edildikten sonra güncelleme vereceğiz acele etmenin bir anlamı yok hemen fixlenmesini istiyorsunuz galiba, şuan ilgi odağı bu durum BEKLEMEDEYİZ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar