dopato Oluşturuldu: Ocak 17, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 17, 2016 manuel olarak giriş yaptığım halde knight online client olarak görüyor bir türlü değişmiyor oyuna girişte sıkıntı oyuna girse koxp açılsa bile 2 3 dk çalışıyor sonra duruyor yanıt vermiyor sıkıntı bütün ayarları yaptım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 17, 2016 gönderildi Share Ocak 17, 2016 gönderildi (düzenlendi) koxpta sorun yok multi içinde aynısını söyleyebilirim fakat destek vermediğimizi belirtiyoruz Ocak 17, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Noname Ocak 17, 2016 gönderildi Share Ocak 17, 2016 gönderildi koxpta sorun yok multi içinde aynısını söyleyebilirim fakat destek vermediğimizi belirtiyoruz hocam iyi akşamlar 19xxkoxp unuzu kullanıyorum fakat multiclienti nasıl kullanacağımı bilmiyorum 8 car sokmak istiyorum oyuna acaba video linki varmı anlatan yada nasıl yapılacağını söyleyebilir misiniz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 18, 2016 gönderildi Share Ocak 18, 2016 gönderildi Windows xp sp3 kullanıyorum bot xpye uyarlı olmadığı halde hiç bi sıkıntı almıyorum gayetde kullanışlı multiside dahil 0 sıfır sıkıntı Oguz ve Aktay'ın Ellerine saglık Emekleri Haddinden fazla. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Ocak 18, 2016 gönderildi Share Ocak 18, 2016 gönderildi hocam iyi akşamlar 19xxkoxp unuzu kullanıyorum fakat multiclienti nasıl kullanacağımı bilmiyorum 8 car sokmak istiyorum oyuna acaba video linki varmı anlatan yada nasıl yapılacağını söyleyebilir misiniz ? 8 tane client çıkar. 8 tane koxp klasörü çıkar. Tek tek Windows mod da çalıştır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar