Nygma Oluşturuldu: Ocak 21, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 21, 2016 Herkese Merhaba, 20xx bir serverde C.e Yi Bağlamayı Başardım Fakat Damage bug Vs Fixlenmiş :) 1,2 gün içerisinde biri ful +9 set dizdiği için banlandı. Ve Serverde Tbl koruması olduğu için bunu c.e ile yaptığını düşünüyorum, Aranızda c.e ile Sundriesten istediğin itemi çekme muhabbetini bilen varsa Bizimlede paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler. [skype]SKYPE: mc_umut0903[/skype] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
VitoCorleone Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi Hangi Server ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi Ce ile zor bence tbl korumasına gelince hiçbi sistem güvenli degildir ;) :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eyupglms1231 Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi Serveri söylersen bizede ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
VitoCorleone Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi Server Databaseden Çekmiyorsa Eğer Sıkıntı yok İstediğin İşlemi yaparsın C.e ile Xskip Vs Güvenlik Korumalarına Bulaşma Şevki Bunların Çaresine Baktı HackShiled Korumasında Şansını Dene Belki Bieşeler Elde edebilirsin :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibedirhany Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi ya arkadaşlar böyle birşey varmı? ben c.e sadece skiller ile oynuyorum başka şeyler yapabiliyormuyuz cok bakındım ettim wh sh falan okey ok la spike falanda atıyorumda sorun o değil sundriesden item cekme apra hilesi falan hep fix bu item çekme işlemini nasıl yapıyoruz c.e nin knight için bi anlatımı var mı bi yerde ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eyupglms1231 Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi ya arkadaşlar böyle birşey varmı? ben c.e sadece skiller ile oynuyorum başka şeyler yapabiliyormuyuz cok bakındım ettim wh sh falan okey ok la spike falanda atıyorumda sorun o değil sundriesden item cekme apra hilesi falan hep fix bu item çekme işlemini nasıl yapıyoruz c.e nin knight için bi anlatımı var mı bi yerde ? Kardeş c.e ile oto kutu yapılıyomu en gerekli şey o su anda eger bilıyosan bana ulaşırmısın ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi Wolf item kodunu c.e ile arat sonra istediğin item kodu ile değiştir, sundriesten wolf çek ( çekiliyorsa tabi bu işlemden sonra , çekiliyorsa işliyordur ) sonra power up store'yi aç kapat üstünde itemi görürsün ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eyupglms1231 Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi Wolf item kodunu c.e ile arat sonra istediğin item kodu ile değiştir, sundriesten wolf çek ( çekiliyorsa tabi bu işlemden sonra , çekiliyorsa işliyordur ) sonra power up store'yi aç kapat üstünde itemi görürsün ^^ USTA peki bu c.e ile oto kutu toplama oluyomu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ByKAYA Ocak 21, 2016 gönderildi Share Ocak 21, 2016 gönderildi dostum 1 haftadır onunla ugraşıyorum fakat çalışan hiç server bulamadım C.e. ile bayagı server gezdim çoğunda fix eski bir yöntemdir item çekmek mantık şu serverda npc den item çekmeyi tamamen kapatmışlar sadece sundiresde olan itemleri çekiyorsun değiştirerek ama çektiğin itemde sundurieste kaç fiyatından satılıyorsa o fiyattan çekiyor yani anlayacağın sadece görsellik olarak değişim sağlanıyor bulursan bi yöntem bilgi paylaşımına girebilirz ben suanlık bu kadar ilerleye bildim :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibedirhany Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi USTA peki bu c.e ile oto kutu toplama oluyomu ? oto kutu heryerde fix kardeşim... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibedirhany Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Wolf item kodunu c.e ile arat sonra istediğin item kodu ile değiştir, sundriesten wolf çek ( çekiliyorsa tabi bu işlemden sonra , çekiliyorsa işliyordur ) sonra power up store'yi aç kapat üstünde itemi görürsün ^^ deniyicem şimdi yazıcam buraya :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Herkese Merhaba, 20xx bir serverde C.e Yi Bağlamayı Başardım Fakat Damage bug Vs Fixlenmiş :) 1,2 gün içerisinde biri ful +9 set dizdiği için banlandı. Ve Serverde Tbl koruması olduğu için bunu c.e ile yaptığını düşünüyorum, Aranızda c.e ile Sundriesten istediğin itemi çekme muhabbetini bilen varsa Bizimlede paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkürler. [skype]SKYPE: mc_umut0903[/skype] Kardeşim Ö.m dan serveri at c.e ile aram çok iyidir yardımcı olayım (: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibedirhany Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Wolf item kodunu c.e ile arat sonra istediğin item kodu ile değiştir, sundriesten wolf çek ( çekiliyorsa tabi bu işlemden sonra , çekiliyorsa işliyordur ) sonra power up store'yi aç kapat üstünde itemi görürsün ^^ nasıl yapıcaz peki bunu skype danda yazdım bi yardımcı olurmusun? aratıyorum wolfu nerdeki wolf kodunu başka item kodu ekliyicem yardımcı olurmusun? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 23, 2016 gönderildi Share Ocak 23, 2016 gönderildi USTA peki bu c.e ile oto kutu toplama oluyomu ? 1299da olmaz 18xx-19xxlerde oluyordu nasıl yapıcaz peki bunu skype danda yazdım bi yardımcı olurmusun? aratıyorum wolfu nerdeki wolf kodunu başka item kodu ekliyicem yardımcı olurmusun? solda çıkan tüm wolf kodlarını item kodu ile değişiyorsun o kadar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pgohesabi1 Ağustos 10, 2016 gönderildi Share Ağustos 10, 2016 gönderildi hortlatmış gibi olacak ama ben daha istırap ve xskip de c.e yi güvenlikten geçiremiyorum windows title changer ile denedim fakat olmuyor oyun kapanıyor yardımcı olabilecek varmı wh oto kutu falan yapanları gördüm bunlar nasıl geçiriyor ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kzms3n Ocak 2, 2017 gönderildi Share Ocak 2, 2017 gönderildi Beyler ben Hack shield bi sunucuda ce ile girdim lakin çoğu herşey fix ama bir eleman envanterde bulunan itemleri çoğaltıyordu sürekli onu nasıl yapıyorlar bilen birisi yardımcı olabilirmi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar