DEVILCRAFT Oluşturuldu: Ocak 22, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 22, 2016 (düzenlendi) Etiket sistemini kullanın. Ocak 23, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi bangrogue2 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
adioskid Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi aynı sorunu bende yaşıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi bende sıkıntı yok :D çatır çatır işliyor :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi bende sıkıntı yok :D çatır çatır işliyor :D sende zaten hiç sıkıntı olmuyor potucu da da bizde sıkıntı var sende yok :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi (düzenlendi) aga tw vereyim özelden gel gözlerinle gör inanmıyosan :D :D potcudada sıkıntı bizde var dedigin sorun tek sende vardı :D başka kimsede yoktuki Ocak 22, 2016 tarihinde ELF tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi aga tw vereyim özelden gel gözlerinle gör inanmıyosan :D :D Gerek yok bana bende çalişacak uygulama lazım :D sendeki pek işime yaramıyor neyse konuyu çöp etmeyelimde ilgilensinler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi uyumluluklarla yönetici çalıştırmayı unutmayasın bide öyle dene aga benim işl sistemi win7 home basic 64bit uyumlulukara dikkat et ondan olabilir aga Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi uyumluluklarla yönetici çalıştırmayı unutmayasın bide öyle dene aga benim işl sistemi win7 home basic 64bit uyumlulukara dikkat et ondan olabilir aga Yönetici olarak çaliştiriyorum. Bütün uyumluluklarda denedim hepsinde sonuç aynı. Ben win 8.1 kullanıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Yönetici olarak çaliştiriyorum. Bütün uyumluluklarda denedim hepsinde sonuç aynı. Ben win 8.1 kullanıyorum. Bu arada cidden potcu ayarlarını yaptiğim zaman karakterin başinda alevler çikiyor sanırsın yanardağ patliyor :D GMR deyim demiştn istersen 1çari ifşa edeyim gösterim :D zaten server değiştircem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi (düzenlendi) Gizleme modu calısmıyor? 8 tane açtım hepsınde de knight online client yazıyor. manuel isim olarakta da secınce de calısmıyor ısım degıştırme Ocak 22, 2016 tarihinde umutsvc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SayKo28 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Windows 10 Kullanıyorum Klavye Sadece Oyuna Girince Calısmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
msemiz55 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Ayarları kaydet dıyoruz ancak 2. gırdıgımızde yıne ayar yapıyoruz buna cozum yok mu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi 7. Karakter de login kısmı gelmeden tak diye atiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi windows xp sp3 kullanıyorm 16 char açtım şu anda xpye uyumlu olmadığı halde cok memnunum sorunsuz. Yine Aktay ve Oguz farkı . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
desufres1 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Xskip 7.0.8 de Hata kodu 414 alıyorum.Bir önceki sürümde takır takır işliyordu koxp şu an perperişan durumda ya yeminle kafayı sıyırcam. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
desufres1 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Hata kodu 414 alan var mı aranızda ? İşletim sistemim Win 7 64 bit. :angry: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Hata kodu 414 alan var mı aranızda ? İşletim sistemim Win 7 64 bit. :angry: Bende alıyorum tam oh sonunda biti hepsini girdim dedim Patır patır düştü Ayrıca sadece koxpu kapatmakla yetinmiyor oyunlarda kapanıyor işn yoska gir tekrar her saat başı böyle olcaksa yandık ama çözüm bulurlar inşallah Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
desufres1 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Bende alıyorum tam oh sonunda biti hepsini girdim dedim Patır patır düştü Ayrıca sadece koxpu kapatmakla yetinmiyor oyunlarda kapanıyor işn yoska gir tekrar her saat başı böyle olcaksa yandık ama çözüm bulurlar inşallah Aynen öyle dostum koxpta kapanmıyor oyunla beraber tamamen hepsi kapanıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Xskip 7.0.8 de Hata kodu 414 alıyorum.Bir önceki sürümde takır takır işliyordu koxp şu an perperişan durumda ya yeminle kafayı sıyırcam. Dostum bi sakin ol Flood u bırak Düzeltirler merak etme sunucu değişmiş sanrm bi stabiliteye oturur yakında Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi windows xp sp3 kullanıyorm hiç bi sorun yaşamıyorm xpye uyumlu olmadığı halde herşey çatır çatır işliyor (: Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
desufres1 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi (düzenlendi) Dostum bi sakin ol Flood u bırak Düzeltirler merak etme sunucu değişmiş sanrm bi stabiliteye oturur yakında He buranın işleyiş sistemi bu ya yöneticilerin görmesi için flood gerekli oluyor inan bana :) Edit:Diğer pc Win 7 Ultimate 32 bit. Onda herhangi bir sorun göremedim 25 dakikadır online. Sanırım sorun 64 bit sistemlerde. Edit 2 : Diğer pcde 1 saate yakındır online herhangi bir sorun görmedim hala.Sorunun 64 bit sistemlerle alakalı olduğunu düşünüyorum. Edit 3 : Diğer pcdeki charda şuan 414 koduyla oyundan düştü. Sorun Botta. @DEVILCRAFT @aktay28 Ocak 22, 2016 tarihinde desufres1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yardımcı_Koxper Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Eski Sürümde Sıkıntı yoktu tamam az kasma vardı ama böyle dc olayları yoktu. Suan bot hata veriyor bot ile beraber oyunda kapanıyor. Bazende charlar oyunda olsa dahi botlar pasif duruma düşüyor. DipNot: Bir arkadaş var sürekli muhalefet.. Yok sizde sorun var bende catır cutur çalışıyor.. Bizdede çalışıyor ama belli süre sonra hata veriyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi Bende şöyle bi sorun var 1. pc den giriyorum bi sıkıntı yok 2. pc den ilk ko yu açar açmaz 1 i de 2. yide düşürüyor hepsini Tek pc den girersen bi sorun yok ama ben 3 pc kullanıyorum nasıl olcak :S tolgabozkurt buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
desufres1 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi (düzenlendi) Eski Sürümde Sıkıntı yoktu tamam az kasma vardı ama böyle dc olayları yoktu. Suan bot hata veriyor bot ile beraber oyunda kapanıyor. Bazende charlar oyunda olsa dahi botlar pasif duruma düşüyor. DipNot: Bir arkadaş var sürekli muhalefet.. Yok sizde sorun var bende catır cutur çalışıyor.. Bizdede çalışıyor ama belli süre sonra hata veriyor. Aynı sorun ben dahil birçok kişide mevcut sanırım dostum.Umarım mesajları görüp sorunun farkına varmışlardır yöneticiler.Şimdi biraz süre tanıyalım zaman verelim.Eminim yoluna koyacaklardır işleri. Edit: Sorun botta arkadaşlar sistemlerle alakalı bir durum yok 32 yada 64 farketmiyor.Bundan sonrası sabır işi.Bekleyelim. Ocak 22, 2016 tarihinde desufres1 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
burak420 Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi yeni sürümde giriş ekranı geçemiyorum klavye buga giriyor yön tuşlarıyla charı hareket ettiremiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar