Jump to content
  • Kaydol

xSkip Koxp @Tüm sorular bu başlık altına

DEVILCRAFT
 Share

Önerilen Mesajlar

aga tw vereyim özelden gel gözlerinle gör inanmıyosan :D :D potcudada sıkıntı bizde var dedigin sorun tek sende vardı :D başka kimsede yoktuki

tarihinde ELF tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

uyumluluklarla yönetici çalıştırmayı unutmayasın bide öyle dene aga benim işl sistemi win7 home basic 64bit uyumlulukara dikkat et ondan olabilir aga

Yönetici olarak çaliştiriyorum. Bütün uyumluluklarda denedim hepsinde sonuç aynı. Ben win 8.1 kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yönetici olarak çaliştiriyorum. Bütün uyumluluklarda denedim hepsinde sonuç aynı. Ben win 8.1 kullanıyorum.

Bu arada cidden potcu ayarlarını yaptiğim zaman karakterin başinda alevler çikiyor sanırsın yanardağ patliyor :D GMR deyim demiştn istersen 1çari ifşa edeyim gösterim :D zaten server değiştircem

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Gizleme modu calısmıyor?

8 tane açtım hepsınde de knight online client yazıyor.

manuel isim olarakta da secınce de calısmıyor ısım degıştırme

tarihinde umutsvc tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hata kodu 414 alan var mı aranızda ? İşletim sistemim Win 7 64 bit.  :angry:

Bende alıyorum tam oh sonunda biti hepsini girdim dedim

Patır patır düştü
Ayrıca sadece koxpu kapatmakla yetinmiyor oyunlarda kapanıyor işn yoska gir tekrar her saat başı böyle olcaksa yandık ama çözüm bulurlar inşallah

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bende alıyorum tam oh sonunda biti hepsini girdim dedim

Patır patır düştü
Ayrıca sadece koxpu kapatmakla yetinmiyor oyunlarda kapanıyor işn yoska gir tekrar her saat başı böyle olcaksa yandık ama çözüm bulurlar inşallah

Aynen öyle dostum koxpta kapanmıyor oyunla beraber tamamen hepsi kapanıyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Xskip 7.0.8 de Hata kodu 414 alıyorum.Bir önceki sürümde takır takır işliyordu koxp şu an perperişan durumda ya yeminle kafayı sıyırcam. 

Dostum bi sakin ol Flood u bırak

Düzeltirler merak etme sunucu değişmiş sanrm bi stabiliteye oturur yakında

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dostum bi sakin ol Flood u bırak

Düzeltirler merak etme sunucu değişmiş sanrm bi stabiliteye oturur yakında

He buranın işleyiş sistemi bu ya yöneticilerin görmesi için flood gerekli oluyor inan bana :)

Edit:Diğer pc Win 7 Ultimate 32 bit. Onda herhangi bir sorun göremedim 25 dakikadır online. Sanırım sorun 64 bit sistemlerde.
Edit 2 : Diğer pcde 1 saate yakındır online herhangi bir sorun görmedim hala.Sorunun 64 bit sistemlerle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Edit 3 : Diğer pcdeki charda şuan 414 koduyla oyundan düştü. Sorun Botta. @DEVILCRAFT @aktay28

tarihinde desufres1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eski Sürümde Sıkıntı yoktu tamam az kasma vardı ama böyle dc olayları yoktu. Suan bot hata veriyor bot ile beraber oyunda kapanıyor. Bazende charlar oyunda olsa dahi botlar pasif duruma düşüyor.

DipNot: Bir arkadaş var sürekli muhalefet.. Yok sizde sorun var bende catır cutur çalışıyor.. Bizdede çalışıyor ama belli süre sonra hata veriyor.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Eski Sürümde Sıkıntı yoktu tamam az kasma vardı ama böyle dc olayları yoktu. Suan bot hata veriyor bot ile beraber oyunda kapanıyor. Bazende charlar oyunda olsa dahi botlar pasif duruma düşüyor.

DipNot: Bir arkadaş var sürekli muhalefet.. Yok sizde sorun var bende catır cutur çalışıyor.. Bizdede çalışıyor ama belli süre sonra hata veriyor.

Aynı sorun ben dahil birçok kişide mevcut sanırım dostum.Umarım mesajları görüp sorunun farkına varmışlardır yöneticiler.Şimdi biraz süre tanıyalım zaman verelim.Eminim yoluna koyacaklardır işleri.

Edit: Sorun botta arkadaşlar sistemlerle alakalı bir durum yok 32 yada 64 farketmiyor.Bundan sonrası sabır işi.Bekleyelim.

tarihinde desufres1 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...