ibedirhany Oluşturuldu: Ocak 24, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 24, 2016 Arkadaşlar merhaba 4ko cuma günü acıldı 1299 myko server gerçekten sağlam useri var ben c.e acabiliyorum ama çoğu şey fixed hakkaten sağlam fixlemişler başka neler yapabiliriz şunlar fix para bug,skillerle oynuyamıyorsun,wh,sh olmuyor geriye ne kaldıki zaten eminim bir sürü şey vardır neler denenebilir? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibedirhany Ocak 24, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 24, 2016 gönderildi bu forumun sahiplerinin satıcı olduğunu bildiğim halde bu forumdan yararlanmak cok zor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 24, 2016 gönderildi Share Ocak 24, 2016 gönderildi Birincisi eleştiriler olabilir fakat kimse ekmeğine taş koymaz, ikincisi ise tek bir server ve tek bir güvenlikleri olduğu için hemen fixleniyor ve peşinde koşmak bu arada kullanıcıların abartı şekilde dırdır yapmasından çekindiğim için 4ko için bir şey yapmıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suspus Ocak 24, 2016 gönderildi Share Ocak 24, 2016 gönderildi bu forumun sahiplerinin satıcı olduğunu bildiğim halde bu forumdan yararlanmak cok zor. adamlar kalite diğerleri gibi paranı alıp senle ilgilenmemezlik vs seyler yapmıyorlar en azından su an herkes bişeler buluo birilerini dolandırma pesinde bunları göz önüne alırsak bence en iyisi yapıyorlar. ama paylasım acısından su olabilir forumun sadık devamlı takipte olan üyeleri için paylasımlarda bulunabilir ve post sınırlaması koyulabilir ozaman gercekten güzel olur diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar