Jump to content
  • Kaydol

Xskip Kasma Sorunu

Kizilcik65
 Share

Önerilen Mesajlar

Sayın yapım ve yayıncılar

Lütfen xskipte kasma sorununa bi çözüm bulun koxp clientten çok cpu yiyor nerdeyse :S

Zor durumdayız 

Bide çözüm bulunana kadar bi açıklama yaparsanız çok sevinirim

İyi çalışmalar 

devilcraft aktay28

tarihinde Kizilcik65 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Sayın yapım ve yayıncılar

Lütfen xskipte kasma sorununa bi çözüm bulun koxp clientten çok cpu yiyor nerdeyse :S

Zor durumdayız 

Bide çözüm bulunana kadar bi açıklama yaparsanız çok sevinirim

İyi çalışmalar 

devilcraft aktay28

v7.0.6 sürümü kullan

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Oda aynı kardeş o başka bişey mi sanki ondada kasıyodu koxp

Koxp biton cpu yiyo yok böyle bişey ya

Zaten koxpun cpu kısıtlamasıda çalışmıyor

Çalışıyo ama dzzgn çalşmıyo

hemen %10 felan açıyorum 1* saat sonra bi bakymrum 1 saatlk item kasmş charlar

Cpu kısıtlamanın mantığı bu değilki ne saçmalk bu :S

Bi adam akıllı kasmayan koxp beceremediler 7.0.8 de tam oldu dedik bu seferde başka yerleri bozuldu koxpun

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

pcnin  işlemcisinden olabilir dostum  bende  koxp %10-15  arası  yiyor oyunda 35-40 arası save cpu yaptgımda oyun 10 lara kadar düşüyor ben bi sıkıntı göremedim bence pcden kaynaklanıyor. 3 Nesil İ7 3770 3.9 Ghz benim cpu özellilkeri bu 8 çar soktugumda  %75-80 arası cpu kullanıyor koxp oyunlar dahil save cpu açık işlemci sıcaklıgı 70-75 arası gidip geliyo gayet memmunum :) oyuna girince aradan 1-2 dakika sonra koxpun cpu kullanımı baya baya düşüyor  

tarihinde ELF tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bende i5 var kardeşm sence koxpun %10-10 yemesi normal mi her konuya bi inkar mesajı atıyon sen benm konularıma cevap verme mümkünse yersiz oluyo zira

zorla satmıyo adamlar senin bilgisayarının boktan olması adamların sucuda degil.  gevşek gevşek konuşupda beni sinir etme çek koy bilgisayarının özelliklerinin resmini görelim sistemini ondan sonra konuş 

tarihinde ELF tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

öncelikle sunu söylemen lazım dostum bu kasma sorunu bütün koxp kullanıcılarında yasanıyor mu ? hepsi aynı sorunu yasamıyorsa sorun koxpta değil sendedir. bos yere kimseyi suclayamazsın karalayamazsın sendeki sorun herkeste varsa eyv ama sadece sendeyse sorun pcndedirki bence pcnde sorun var pc yi değiştir :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

zaten koxpa güncelleme kasma sorunundan dolayı geldi

E eskisinden beter oldu

Sence bnm yüzümden mi güncelleme geldi

senin yüzünden gelmedi x skipin güncellenmesi ile beraber adamlarda koxpu güncelledi dedigim gibi sen direk önyargı ile yaklasıyorsun bu olaya söyle düşün deminde dedigim gibi bu sorun herkeste var ise eyv isyan etmekte haklısın ama su an kmse sikayet etmiyor bu konudan demek ki sorun sende dostum ben bunu anlatmaya calısıyorum sana devilcraftyi yaklasık 3 4 senedir tanıyorum bu alemde en güvenilir ve işini en kaliteli yapan kişi bence. zaten kendiside sana gerekli cevabı verecektir görünce bu kadar sinir yapmaya gerilmeye gerek yok :) söylediklerimi kesinlikle yanlıs anlama ben olaya olumlu acılardan yaklasmaya calısıyorum.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Client CPU Kullanımını Azaltma

bir üstteki yorumdaki arkadaşın işlemlerine bakarsan en büyük işlemciyi ko client tüketiyor buda xskip yüzünden. Verdiğim konudaki işlemleri yapmazsan tek client %20-23 arası cpu tüketir. Bunu bize değil xSkip yapımcısına yazarsan iyi olur normal şartlarda hdr desteği olan ko clientin böyle kasma yapması hiç görülmedi.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

YrpOLa.png

adam haklı beyler sistemle falan alakası yok bu durumun kimse kusura bakmasın bazen yüzde 3 bazen yüzde 10 yiyor işletim sistemimide özellikle yazıyorum ki işletim sistemi yada pc ile alakalı olmadıgı anlasılsın diye

i7 4720hq

128 ssd 

750 gb hdd

8 gb ram

gtx960m ekran kartı

bu sistemde kasması yada bu kadar cpu yemesi mümkün degil cpu kısma yaptım degişen birşey yok malesef cözümleyemedigim bir sorun bu @DEVILCRAFT @aktay28

tarihinde Demon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...