Jump to content
  • Kaydol

Bir char Dc yiyince hepsi DC

Önerilen Mesajlar

Beyler mesela 3 pc den bi pvp sw ye bağlanıyorm
Diyelim ki harları girerken server ekranında birisi dc yiyo
Sonra oyundaki o sw deki tüm charlar da oyundan düşüyo ve server login 2-3 dakikalığına gidiyo
Bunun sebebi nedir aci lyardım deli oldm ya
Allah rızası için yardm edin 
15 char sokuyom en sonuncuyu girerken servera tıkladğmda bi dc yiyo tüm charlar düşüyo allah belasını versin böyle oyununda koxpunda sw ninde nolur yardım edin 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bu saldırıları engellemek için kullanılan bi sistem  1 dk araklıklarla sok pcleri ve server ekranında connectte sık sık tıklarsan  böyle olur ama sakin sakin yavaş yavaş yap sıkıntı olmaz  böyle oldugunda 2-3 dakika start falan gelmez oyununda koxpunda suçu yok bunu farketmen lazımdı :) bende senin gibiydim deliriyodum ama sonradan farkettim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

o server ekranında dc vermez ayrıca 10060 alırsın onndan  sonra tüm çarlar dc yer login 2-3 dk gider sonra normale döner h erşey  :)  :)    ve diger tüm çarların dc olur aralıklarla sok çarları devilin paylaştıgı maden client pacht   var onuda kullan cpu kullaınımı falan düşer oyunada çok hızlı girer çarlar ben öyle yapıyorum.

tarihinde ELF tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

dostum     ayarları kaydet yap dedigimide dene istersen aynışey benim başıma defalarca geldi  2-3 dk arayla sokçarl arı  mantıklı gelmediysede yapıcak bişey yok başının çaresine bak  yardım etmemek eniyisi bence  iyilikten anlamıyor bu millet

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ayrıca şunu da söyleyim dediğin doğru olamaz çünkü şöyle bişey de var

1 tane ana char var bnm mesela hepsi oyunda düşün şuan

Ana chardan relog atmam gerekiyor

oyundan çıkarıyorum tekrar dokarken aynısı olabiliyor o yüzden mantıksız Yinede eyvallah ama konuşma stilin yanlş kendini geliştir

o server ekranında dc vermez ayrıca 10060 alırsın onndan  sonra tüm çarlar dc yer login 2-3 dk gider sonra normale döner h erşey   :)   :)    ve diger tüm çarların dc olur aralıklarla sok çarları devilin paylaştıgı maden client pacht   var onuda kullan cpu kullaınımı falan düşer oyunada çok hızlı girer çarlar ben öyle yapıyorum.

Dc veriyor kardeşm senn dedğin 10060 başka bişi onu biliyorum 

Aynı sorundan bahsetmiyorz bence

tarihinde Kizilcik65 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ayrıca şunu da söyleyim dediğin doğru olamaz çünkü şöyle bişey de var

1 tane ana char var bnm mesela hepsi oyunda düşün şuan

Ana chardan relog atmam gerekiyor

oyundan çıkarıyorum tekrar dokarken aynısı olabiliyor o yüzden mantıksız Yinede eyvallah ama konuşma stilin yanlş kendini geliştir

konuşmayı senden ögrenicek degilim merak etme sen bence senkendini geliştir. maden begenmiyosun milletin yaptıklarını kendin yap o  zaman

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 3 weeks later...

Bu sorunun çözümü bu değil malesef.2 makine var, birinde maden yapıyor charlar , diğeriyle pazar falan yapıyorum. Pazar yaptığım charla oyuna girerken dc olursam diğer makinedeki charlarda dc oluyor. Modemsel bi sorunmu acaba. Daha önce yaşayan ve çözüm bulan varsa. Bizimlede paylaşırsa çözümü sevinirim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...