Kizilcik65 Oluşturuldu: Ocak 24, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 24, 2016 Beyler mesela 3 pc den bi pvp sw ye bağlanıyormDiyelim ki harları girerken server ekranında birisi dc yiyoSonra oyundaki o sw deki tüm charlar da oyundan düşüyo ve server login 2-3 dakikalığına gidiyoBunun sebebi nedir aci lyardım deli oldm yaAllah rızası için yardm edin 15 char sokuyom en sonuncuyu girerken servera tıkladğmda bi dc yiyo tüm charlar düşüyo allah belasını versin böyle oyununda koxpunda sw ninde nolur yardım edin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 24, 2016 gönderildi Share Ocak 24, 2016 gönderildi bu saldırıları engellemek için kullanılan bi sistem 1 dk araklıklarla sok pcleri ve server ekranında connectte sık sık tıklarsan böyle olur ama sakin sakin yavaş yavaş yap sıkıntı olmaz böyle oldugunda 2-3 dakika start falan gelmez oyununda koxpunda suçu yok bunu farketmen lazımdı :) bende senin gibiydim deliriyodum ama sonradan farkettim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 24, 2016 gönderildi Share Ocak 24, 2016 gönderildi (düzenlendi) o server ekranında dc vermez ayrıca 10060 alırsın onndan sonra tüm çarlar dc yer login 2-3 dk gider sonra normale döner h erşey :) :) ve diger tüm çarların dc olur aralıklarla sok çarları devilin paylaştıgı maden client pacht var onuda kullan cpu kullaınımı falan düşer oyunada çok hızlı girer çarlar ben öyle yapıyorum. Ocak 24, 2016 tarihinde ELF tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 24, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 24, 2016 gönderildi Koxpa suç bulmadım zaten birader çözüm arıyorum Ama zaten ilk charı girdikten sonra ikinciyi girmek için koxp ayarları char ayarları vs derken çok rahat 1 dakika geçiyo pek mantıklı gelmedi çözümün Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 24, 2016 gönderildi Share Ocak 24, 2016 gönderildi dostum ayarları kaydet yap dedigimide dene istersen aynışey benim başıma defalarca geldi 2-3 dk arayla sokçarl arı mantıklı gelmediysede yapıcak bişey yok başının çaresine bak yardım etmemek eniyisi bence iyilikten anlamıyor bu millet Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 24, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 24, 2016 gönderildi (düzenlendi) Ayrıca şunu da söyleyim dediğin doğru olamaz çünkü şöyle bişey de var 1 tane ana char var bnm mesela hepsi oyunda düşün şuan Ana chardan relog atmam gerekiyor oyundan çıkarıyorum tekrar dokarken aynısı olabiliyor o yüzden mantıksız Yinede eyvallah ama konuşma stilin yanlş kendini geliştir o server ekranında dc vermez ayrıca 10060 alırsın onndan sonra tüm çarlar dc yer login 2-3 dk gider sonra normale döner h erşey :) :) ve diger tüm çarların dc olur aralıklarla sok çarları devilin paylaştıgı maden client pacht var onuda kullan cpu kullaınımı falan düşer oyunada çok hızlı girer çarlar ben öyle yapıyorum. Dc veriyor kardeşm senn dedğin 10060 başka bişi onu biliyorum Aynı sorundan bahsetmiyorz bence Ocak 24, 2016 tarihinde Kizilcik65 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Ocak 24, 2016 gönderildi Share Ocak 24, 2016 gönderildi Ayrıca şunu da söyleyim dediğin doğru olamaz çünkü şöyle bişey de var 1 tane ana char var bnm mesela hepsi oyunda düşün şuan Ana chardan relog atmam gerekiyor oyundan çıkarıyorum tekrar dokarken aynısı olabiliyor o yüzden mantıksız Yinede eyvallah ama konuşma stilin yanlş kendini geliştir konuşmayı senden ögrenicek degilim merak etme sen bence senkendini geliştir. maden begenmiyosun milletin yaptıklarını kendin yap o zaman Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 24, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 24, 2016 gönderildi Tamam uzatma dedğm gib ibida konularıma yazma Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 25, 2016 gönderildi Share Ocak 25, 2016 gönderildi Koxpla alakalı bir şey değil çözümü hakkında bir bilgim yok ve tartışma olursa banlarım uyarmadan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FrasnHezzzz Ocak 25, 2016 gönderildi Share Ocak 25, 2016 gönderildi Koxpla alakalı bir şey değil çözümü hakkında bir bilgim yok ve tartışma olursa banlarım uyarmadan Hocam 10 gün Gecti Tbl Biraz Zaman Gecsin diyordunuz Tbl İşini Cozermisiniz. cool down vs vs Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SuSpEcTLy Ocak 28, 2016 gönderildi Share Ocak 28, 2016 gönderildi konu acil yardım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Ocak 28, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 28, 2016 gönderildi Bi cevap gelmedi kardeşm malesef 5 dakak bekleyip giriyorum hala yapıyo Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosemax Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi bu sorun bende de var bir çözüm bulabildinizmi acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi bu sorun bende de var bir çözüm bulabildinizmi acaba ? Oyuna girerken mesela bir hesaba girdin 1çar oyunda, 2.hesaba 1 dk sonra gir .. Peş peşe acele acele girer hepsini açarsan dc yersin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosemax Şubat 17, 2016 gönderildi Share Şubat 17, 2016 gönderildi Bu sorunun çözümü bu değil malesef.2 makine var, birinde maden yapıyor charlar , diğeriyle pazar falan yapıyorum. Pazar yaptığım charla oyuna girerken dc olursam diğer makinedeki charlarda dc oluyor. Modemsel bi sorunmu acaba. Daha önce yaşayan ve çözüm bulan varsa. Bizimlede paylaşırsa çözümü sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Tefo123 Şubat 17, 2016 gönderildi Share Şubat 17, 2016 gönderildi aynı sorun bende de var .. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
fosemax Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi Modem ile de alakalı değil, çok sinir bozucu bir durum. Herhangi bir çözüm bulan varsa yazsın lütfen.... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar