Jump to content
  • Kaydol

Zombies Monsters Robots[ZMR]-ONLİNE

ELF
 Share

Önerilen Mesajlar

Z7pp2z.png

a2ppjO.png

L1NNa1.png

Evet arkadaşlar öncelikle hepinize meraba ben DC.net'ten ELF size ZMR'yi tanıtmak istedim kısaca. Oyun FPS şekilinde arkadaşlar grafikler olsun diger işlevler olsun bence en iyi FPS oyunlarından diyebiliriz tabi Grafikler yüksek şekilde oynadıgınızda daha'da bi güzel oluyo belki bilenler vardır ülkemizde oyunun başka bi sürümü yayınlanmış lakin talep fazla olmadıgından ve oyunun tanıtımını tam şekilde yapamadıkları için bi talep görmedi dolayısıyla oyunu kapattılar MARS Online adı altında açılmıştı. Lakin ZMR Mars'dan biraz daha degişik yenilikler eklenmiş güncellemeler gelmiş yeni canavarlar silahlar vb şeyler. Bende Şans eseri MARS online ile ilgili bi bi iz ararken rastladım oyuna sonra indirdim MARS'a benzerligi çok yakın ama çok yenilik gelmiş Özellikle PVE moduna. Oyunda Türk oyuncu Orta Derece Türk Clanlar falan var girerseni eger sizde görüceksiniz oyun iki modda oynanıyor 1. PVP modu burda diger oyuncular ile kapışıyosunuz. 2. PVE modu burdada Canavarlar Zombiler Robotlara karşı Takım Halinde Savaşıyosunuz Oyunun Zorluklarına Göre Wave'ler var Örnegin: Easy Mode: 4/4 Normal Mode:8/8  Hard Mode:12/12 Birde NightMare Modu var buna Türkler Kabus Diyo en zor mod oyundaki bu PVE'de Haritalar Oynayış Şeklinize göre açılıyo mesela direk oyuna girip NightMare Moduna giremiyosunuz Önce easy>normal>hard>nightmare şekilinde açılıyo maplar mapları açmak için 1 kere oynamanız yeterli.  Şimdi gelelim oyunda ben silah envanter falan nasıl yapıcam diye sorusuna oyunda Paketler var Oynadıgınız Maplara Göre Paket ve Kurşun denen bi item var Bunlar Silver-Golden-Platinium Şeklinde Easyl mod Haritada silver kurşun veriyo kurşunları altta göstericem size ben Normal modda sıralamaya göre gümüş ve altın kurşun veriyo Hardda ise altın kurşun veriyo sıralamaya göre eger ilk 2 ye girerseniz 2 tane veriyo. Gelelim Platinium Kurşuna Bunu kazanabilmek için Nightmare Haritasında 10.000 puan yapmanız lazım her günde 3 kez veriyo bu kurşunu bu haritada. Ben Plat kurşunlar için Bigdam Heroes Mapını oynuyorum oyun gerçekten çok zevkli altta gördünüz resimlerdekiler paketler oluyo silah elbiseler vb şeyler bunlardan düşüyo şansınıza 3 günlükde düşebiliyo sınırsızda düşebiliyo şanşınıza baglı yani birde oyunda reedem paketler var onlarıda ilerleyen zamanlarda göstericem sizlere şimdi oyundan bi kaç resim paylaşmak istiyorum sizlere. Bu arada OYUN İÇİ PM:SANCAK bana ulaşabilirsiniz yardım için elimden geleni yaparım. :)

3YMMkA.jpg

BURDAN ATIYORUZ ŞANSIMIZA NE GELİRSE :)7Mddj5.jpg

knppmD.jpg

VvNNqv.jpg

8D55pn.jpg

OYUNUN GRAFİKLERİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ OYNARKEN ZEVK ALIYOSUNUZ BEN NORMALDE KO OYNUYORUM AMA BAZEN MADEN FALAN YAPARKEN CAN SIKINTISINDAN GİRİYORUM BUNE VAKİT GEÇİYOR OYUN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİTE EDERİM ALTTADA VİDEOLARI PAYLAŞICAM

TRAİLER:https://www.youtube.com/watch?v=rEXyV4uapOw

OYUNDAN VİDEO OYNANIŞ:https://www.youtube.com/watch?v=qdIkKir8evc

OYUN SİTESİ VE DOWNLOAD TIKLA

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...