_2PaC_ Oluşturuldu: Ocak 29, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 29, 2016 merhaba akadaslar speedybot ya giriş yaptıgımda 10:38:30 29-1-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 2 - Bağlantı Beklenmedik Şekilde Koptu hatası veriyor sizdede aynı sıkıntı varmı @DEVILCRAFT @Aktay28 laleler buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Ocak 29, 2016 gönderildi Share Ocak 29, 2016 gönderildi merhaba akadaslar speedybot ya giriş yaptıgımda 10:38:30 29-1-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 2 - Bağlantı Beklenmedik Şekilde Koptu hatası veriyor sizdede aynı sıkıntı varmı @DEVILCRAFT @Aktay28 speedybot şuan sadece steamko için aktif Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Ocak 29, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 29, 2016 gönderildi e günüm var daha botta 3 gün o ne olacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 29, 2016 gönderildi Share Ocak 29, 2016 gönderildi e günüm var daha botta 3 gün o ne olacak Günün duruyor sadece SteamKO da kullanabilirsin koxpu ve senin gününü aktarmıştım diye hatırlıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Ocak 29, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 29, 2016 gönderildi Günün duruyor sadece SteamKO da kullanabilirsin koxpu ve senin gününü aktarmıştım diye hatırlıyorum key vardı bende kullanıyordum aktarmadıgın 3 gün vardı uskoda lazım 2 gün bana steamda oynamıyorum ben Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Ocak 29, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 29, 2016 gönderildi @devilcraft artık steamko dada kullanamiyorum konu ile ilgili pm attım ama cevap alamadım bilgi verirsen sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
laleler Şubat 24, 2016 gönderildi Share Şubat 24, 2016 gönderildi (düzenlendi) Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 2 - Bağlantı Beklenmedik Şekilde Koptubu hatayı alıyorum yardım edin @DEVILCRAFT @Aktay28 Şubat 24, 2016 tarihinde laleler tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
esmerşeyyy Nisan 15, 2016 gönderildi Share Nisan 15, 2016 gönderildi Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 2 - Bağlantı Beklenmedik Şekilde Koptubu hatayı alıyorum yardım edin @[member="DEVILCRAFT"] yardım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Nisan 15, 2016 gönderildi Share Nisan 15, 2016 gönderildi merhaba akadaslar speedybot ya giriş yaptıgımda 10:38:30 29-1-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 2 - Bağlantı Beklenmedik Şekilde Koptu hatası veriyor sizdede aynı sıkıntı varmı @[member="DEVILCRAFT"] @[member="aktay28"] Speedy Bot şu an için sadece Steam Ko için aktif durumdadır. e günüm var daha botta 3 gün o ne olacak Steam Ko ' da kullanabilirsiniz.Botun şu an için Steam Ko ' da aktif olduğu zaten açık bir durumda belirtiliyor. key vardı bende kullanıyordum aktarmadıgın 3 gün vardı uskoda lazım 2 gün bana steamda oynamıyorum ben Steam Ko oynamıyorsanız neden Speedy Bot satın alıyorsunuz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
huseyineryilmaz Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi devilcraft key yükledim kayıt olduktan sonra ama şifre ve kullanıcı adı hatalı hatası veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
walentinex Temmuz 4, 2016 gönderildi Share Temmuz 4, 2016 gönderildi oyuna girdikten sonra koxp yanıtvermiyor diyer ve oyun dan atıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 6, 2016 gönderildi Share Temmuz 6, 2016 gönderildi devilcraft key yükledim kayıt olduktan sonra ama şifre ve kullanıcı adı hatalı hatası veriyor Lütfen bilgilerinizi kontrol ediniz, kesinlikle bir şeyi yanlış yazıyorsunuz.Eğer aksini düşünüyorsanız lütfen ticket atınız. oyuna girdikten sonra koxp yanıtvermiyor diyer ve oyun dan atıyor Hangi oyun acaba ? STEAM KO mu US KO mu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar