bangrogue2 Oluşturuldu: Ocak 29, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 29, 2016 http://i.hizliresim.com/vnDWk4.pngprogramı calıstırıyorum fakat oyuna girince hata veriyor. Yardımcı olur musunuz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jarmen Ocak 29, 2016 gönderildi Share Ocak 29, 2016 gönderildi 1 kod 1 kerelik kullanılıyor diye biliyorum eğer yanlış değilsem daha önceden boş yere dahi açtıysan o seriali kullanmış oldun . Daha önce hiç açmadıysan @Devilcraft yardımcı olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bangrogue2 Ocak 29, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 29, 2016 gönderildi 1 kod 1 kerelik kullanılıyor diye biliyorum eğer yanlış değilsem daha önceden boş yere dahi açtıysan o seriali kullanmış oldun . Daha önce hiç açmadıysan @Devilcraft yardımcı olur hiç çar açmadım kanka direk girdim bunu verdi. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jarmen Ocak 29, 2016 gönderildi Share Ocak 29, 2016 gönderildi hiç çar açmadım kanka direk girdim bunu verdi. Çar açman değil ki ban yedikten sonra bunu açacaktın önceden açtıysan diyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
snuepxd Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi iyimiş bro Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar