KaanHC Oluşturuldu: Ocak 30, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 30, 2016 Öncelikle Herkeze İyi Günler Arkadaşlar.Söyleyeceğim Yöntem İle Tüm Serverda HDD Banınızı Açabilirsiniz. Fakat Sadece 1 Hakkınız Olduğunuzuda Unutmayın Arkadaşlar. Yapacağımız 3 işlem vardır; -Main.exe Programımızı Açmak İçindeki GLOBALL?? dosyasını açmak. -Sonra İçinden PhysicalDrive0'ı bulup üstüne tıklamak. -Ardından HİDE Sekmesine Tıkladığınız Zaman işlem tamamdır.NOT: Yalnızca 1 Hakkınız vardır Unutmayın.link: http://s8.dosya.tc/s...ctTree.rar.html Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suspus Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi main.exe ac dedigimizde failed starting device hatası veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 30, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 30, 2016 gönderildi (düzenlendi) main.exe ac dedigimizde failed starting device hatası veriyor Yönetici Olarak Çalıştırmayı Dene Kardeşim . Olumlu Veya Olumsuz Yönden Bilgilendirirsen Sevinirim. Ocak 30, 2016 tarihinde KaanHC tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi Eski bir yöntem ve forumda paylaşılmıştı, fixlendiğini biliyorum sadece Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suspus Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi yönetici olarakta aynı hatayı veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 30, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 30, 2016 gönderildi Eski bir yöntem ve forumda paylaşılmıştı, fixlendiğini biliyorum sadece Evet eski bi yöntem Homekoworld ve oraclede Ban yemiştim Arşivimde duruyordu Denedim Açıldı Hala Fixlenmemiş paylaşmak istedim :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 30, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 30, 2016 gönderildi yönetici olarakta aynı hatayı veriyor Uyumlulukdan Xp sp3 ü seç birde öle dene Hata vermemesi lazım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suspus Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi Uyumlulukdan Xp sp3 ü seç birde öle dene Hata vermemesi lazım onları yaptım dostum ama farketmiyor aynı hatayı veriyor yine Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KaanHC Ocak 30, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 30, 2016 gönderildi onları yaptım dostum ama farketmiyor aynı hatayı veriyor yine müdür bilemedim şimdi herhangi bi sorunla karşılaşmadığım için çözümünüde bilemiyorum :(failed starting device hatası die googleden araştırsan halledersin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suspus Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi müdür bilemedim şimdi herhangi bi sorunla karşılaşmadığım için çözümünüde bilemiyorum :(failed starting device hatası die googleden araştırsan halledersin eyv sagolasın büyük ihtimal işletim sisteminden kaynaklı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
umutx123 Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi Teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
CLAW Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi fixlemiişler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jebaneturasy Şubat 23, 2016 gönderildi Share Şubat 23, 2016 gönderildi Mobların eli ayağı tutmuyor,daha düzgün bir yöntemi var mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar