umutx123 Oluşturuldu: Ocak 30, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 30, 2016 5 dakikada bir security Alert hatası alıyorum.CCleaner kurdum temizleme yaptım ve oyuna botsuz giriş yapıp 15 dakika bekledim fakat hata devam ediyor.Yardımcı olrusanız sevinirim.İyi forumlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 30, 2016 gönderildi Share Ocak 30, 2016 gönderildi (düzenlendi) Hile olarak görebilecek hiç bir program açık olmasın ve arka planda çalışmasın kısacası gereksiz her şeyi kapat Ocak 30, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
umutx123 Ocak 30, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 30, 2016 gönderildi Hile olarak görebilecek hiç bir program açık olmasın ve arka planda çalışmasın kısacası gereksiz her şeyi kapat Herşey kapalı zaten hocam :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
senacan Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi (düzenlendi) bende de aynı sıkıntı var hocam sürekli security alert oluyor Temmuz 2, 2016 tarihinde senacan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi bendede aynı sıkıntı çözüm lütfen !! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trt123 Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi aynı sorun bende de var malesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi Hocam 2 gündür herkese speedy usko botta securty alert hatası veriyor v2125.4 cıktıgından beri bu sorun devam ediyor , şahsen deneyebileceğim her yolu denedim ancak sorun hala devam etmekte. Diğer koxplara gösterdiğiniz ilgiyi speedy bot a da göstermenizi rica ediyorum 2gündür hiç bir şekilde verim sağlayamıyoruz speedy usko kullanıcıları olarak @[member="DEVILCRAFT"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Driv3r20 Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi Aynı şekilde bende kullanamıyorum, sürekli security alert hatası veriyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi gerekli güncellemeyi bekliyoruz... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi çözümü yokmu daha hiç kullanamadık acıklama bekliyoruz......... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mert5252 Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi aynı sıkıntıyı alıyorum bilgisayarımda knight ve driverlar dışında hiç bi program kurulu değpil 5 dakika oyunda duramıyorum. direk gözlüklü amca yakalıyo. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi çözümü yokmu geçiçide olsa ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Beyler sabredin az kaldı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Beyler sabredin az kaldı oooooo hadi bekliyoruz :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Beyler sabredin az kaldı Başkan Kullanamadığımız gün İade Edilecekmi sorun çözüldüğünde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Beyler sabredin az kaldı Beklemekten başka çaremiz yok zaten hocam :) 3 gündür tek yaptığımız şey beklemek :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi koxp güncellemesi şahsi sorunlar nedeni ile bayramdan sonraya kalmıştır.kullanabilenler için koxp açık kalacaktır.koxp güncellendikten sonra herkese kayıp günler fazlası ile eklenecektir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Hocam ne yaptınız yahu :( 3 4 gündür bu güncelleme için bekliyoruz habersiz bir şekilde . Şahsi sorunlar demişsiniz doğrudur elbette kendinizce gerekçeleriniz var ancak bu kadar insanı bu kadar süre habersiz bıraktıktan sonra bir de bayramdan sonraya kalacağını söylemek pek hoş olmadı başka çıkar bir yolu yok mudur acaba? @[member="aktay28"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Sorunlar düzeltilene kadar süre azalmayacaktır üyeliklerden şu andan itibaren Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi hocam peki kaybettiğimiz 3günün geri iadesi olacak mı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Haydaaaa. Premium süreleri patates oldu. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi @[member="smhstyle"] 3 günden fazla süre düşmesi olmayacak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
senacan Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Hocam zaten bayramda oynamak için aldık , ayrıca ben dün satın aldım. Madem bozuksa neden satıyorsunuz ki ? Bayramdan sonraya kaldı diyorsunuz birde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar