armanaras Oluşturuldu: Şubat 1, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 1, 2016 Faceten uzun süre cevap bekledim satın almamın üzerinden neredeyse 1 gün geçicek ancak hala çözüm alamadım, sürem ve param boşa gidiyor.. Sorunum şu, keyimi yükledim bota gayet normal bir şekilde giriş yapıyorum kalan gün şuan 14 gün 9 saat gösteriliyor, daha sonra steam ile oyuna girmeniz bekleniyor yazısı çıkıyor ve oyuna giriyorum fakat oyuna girdiğinde bot açılacağı yerde Sunucu ile bağlantı kesildi [Hata kodu;1 Hatalı Kullanıcı Adı / Şifre veya Hesapta Gün Kalmamış] uyarısı veriyor ve bot kullanılmıyor. Sorunumu çözermisiniz lütfen beklemekten yoruldum!? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 1, 2016 gönderildi Share Şubat 1, 2016 gönderildi Güncel sürümü indirdiğinden emin ol ve keyini özelden yolla bana Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabri17 Şubat 1, 2016 gönderildi Share Şubat 1, 2016 gönderildi sen alabilmişsin ben parasını yatırdım fakat 7 saattir iletişime geçmediler 6 tane mesaj bırakmama rağmen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
armanaras Şubat 1, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 1, 2016 gönderildi Güncel sürümü indirdiğinden emin ol ve keyini özelden yolla bana Aynen steam bot 2083.3 kullanıyorum eminim. Keyi yolladım hocam özel mesajlaa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 1, 2016 gönderildi Share Şubat 1, 2016 gönderildi sen alabilmişsin ben parasını yatırdım fakat 7 saattir iletişime geçmediler 6 tane mesaj bırakmama rağmen bak o ticket at bölümünde 12-24 saat içerisinde cevap alırsınız uyarısını renkli yaptım - yanıp söner yaptım sayfanın başına koydum yok halen okumamakta ısrar edip burada dillendiriyorsunuz sabırsızsanız dikkat edin şu yazdıklarıma. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
armanaras Şubat 1, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 1, 2016 gönderildi DevilCraft Hocam verdiğiniz bilgilerle denedim Sorun hala devam etmekte bota giriş yapıyorum steamko ile bağlanmanız bekleniyor diyor oyuna giriyorum karakter yükleniyor ve bot açılacağı yerde bu hatayla karşılaşıyorum; 0:49:44 2-2-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 1 [Hatalı Kullanıcı Adı / Şifre veya Hesapta Gün Kalmamış] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 2, 2016 gönderildi Share Şubat 2, 2016 gönderildi DevilCraft Hocam verdiğiniz bilgilerle denedim Sorun hala devam etmekte bota giriş yapıyorum steamko ile bağlanmanız bekleniyor diyor oyuna giriyorum karakter yükleniyor ve bot açılacağı yerde bu hatayla karşılaşıyorum; 0:49:44 2-2-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 1 [Hatalı Kullanıcı Adı / Şifre veya Hesapta Gün Kalmamış] Skype'den yaz bana yada özelden tw bırak senin sıkıntın tuhaf :/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 2, 2016 gönderildi Share Şubat 2, 2016 gönderildi Arkadaş XP kullanıyormuş , bildiğiniz üzere xp desteğimiz yok. Win7 kurduktan sonra bilgilendirecek bizi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
armanaras Şubat 2, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 2, 2016 gönderildi (düzenlendi) DEVILCRAFT, on 02 Feb 2016 - 02:42 AM, said: Arkadaş XP kullanıyormuş , bildiğiniz üzere xp desteğimiz yok. Win7 kurduktan sonra bilgilendirecek bizi DEVILCRAFT hocamın yardımıyla mesele halloldu. Windows 7 ye geçtim ve şuan botu sorunsuz kullanıyorum. Eğer böyle bir sorun başka birinin başına gelirse faydalı olur umarım. Teşekkürler :) Konu kilitlenebilir Şubat 2, 2016 tarihinde armanaras tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar