genius Oluşturuldu: Şubat 1, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 1, 2016 Konu başlığı için forumda arama yaptım fakat şuan halihazırda paylaşılanları çalıştıramadım. Sorun bende yada serverde bilmiyorum. Deneyim edinmiş arkadaşlar durumu bir zahmet toparlarsa sevinirim. Ayrıca aktay'ın botunu kullanıyorum. Multisini kullanmaya çalıştım ancak :/ Yardımlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 2, 2016 gönderildi Share Şubat 2, 2016 gönderildi Multi ile destek vermiyoruz fakat kullanımı şöyle 2 Client , 2 Koxp kopyası çıkarıyorsun. 1. Koxpla 1. Clienti hedef gösteriyorsun 2. Koxpla 2. Clienti bu böyle gidiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
genius Şubat 2, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 2, 2016 gönderildi Multi ile destek vermiyoruz fakat kullanımı şöyle 2 Client , 2 Koxp kopyası çıkarıyorsun. 1. Koxpla 1. Clienti hedef gösteriyorsun 2. Koxpla 2. Clienti bu böyle gidiyor Aynen öyle yapıyorum sayın @DEVILCRAFT 'çığım. Servere girerken yasal olmayan yoldan bir giriş tespit edildi tarzında hata veriyor :) Merak ettiğim için soruyorum giren nasıl giriyor diye. Ayrıca direk sen cevap verirsin diye ummadım. Kullanan, yapan birileri cevap verseydi kullanıcı üzerinden deneyim kazanırdık :) Sevgiler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 2, 2016 gönderildi Share Şubat 2, 2016 gönderildi Aynen öyle yapıyorum sayın @DEVILCRAFT 'çığım. Servere girerken yasal olmayan yoldan bir giriş tespit edildi tarzında hata veriyor :) Merak ettiğim için soruyorum giren nasıl giriyor diye. Ayrıca direk sen cevap verirsin diye ummadım. Kullanan, yapan birileri cevap verseydi kullanıcı üzerinden deneyim kazanırdık :) Sevgiler. ss atarsan iyi olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
genius Şubat 2, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 2, 2016 gönderildi ss atarsan iyi olur Öncelikle şöyle söyliyim. C diskinde Ronia1; D diskinde Ronia2 ve Ronia3 var. Ayrıca her Client için Bot dosyalarınıda ayırdım. Ondada 1,2,3 olarak var. Botun dosyalarını oyun klasörlerinin içine atıp çalıştırıyorum zaten. Ayrıca dışardan da denedim. Denediklerim : Birini C den (Ronia1) diğerini D den (Ronia2) açmayı denedim. / İkisinide D den açmayı denedim (Ronia2 ve Ronia3) / xSkip'in uptaderini salt okunur yapıp denedim / Vs. vs. Sorun bendemi diye şüpheleniyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar