Jump to content
  • Kaydol

Sıkça Sorulan Sorular

DEVILCRAFT
 Share

Önerilen Mesajlar

Evet böyle bir konu açmak şart oldu, sağa sola bildirimler koyuyorum fakat kimsenin iplemeyip hep bir suçlama girişiminde bulunmasına dayanamıyorum umarım bu konuyu'da görmemezlikten gelmezsiniz. Aklımda olanları yazıyorum güncellenebilir bu soru, cevaplar.

• Soru : Ticket ne zaman cevaplanıyor ?
  • Cevap : 24 Saat içerisinde cevaplanıyor, 5 dakika içinde de cevaplanabilir 5 saat içindede fakat 24 saati geçmez ve sadece ödemeler cevaplanır.
  • Soru : Güncellemeler ne sıklıkla oluyor ve fixlendiğinde geçen zamanı telafi ediyor musunuz ?
  • Cevap : Güncellemeler gerektiği zaman oluyor ve küçük sayılabilecek sorunları bir sonraki büyük güncellemeye ekliyoruz, güncelleme 3 günü geçerse yapıyoruz.
  • Soru : Deneme sürümü var mı ?
  • Cevap : Güvenilirlik konusunu aştığımızı düşünüyoruz, velhasıl yine de "müsait isek" ve test edip almak isteyenlere ufak bir test üyeliği verebiliyoruz.
  • Soru : Windows XP'de çalışıyor mu ?
  • Cevap : Çalışmaz ve XP Desteği vermiyoruz Vista'da bu duruma dahil.
  • Soru : PayPal ile satın alımı gerçekleştirdim key nerede ? 
  • Cevap : Ödeme işlemini gerçekleştirdiğiniz forum hesabınıza yansır, ulaşmak için sitenin üst tarafında bulunan sekmelerden ulaşabilirsiniz. bknz : PayPal Key'im.
  • Soru : SteamKO Koxp'u farklı PC'lerde kullanabilirmiyim ?
  • Cevap : Evet kullanabilirsiniz fakat aynı anda 2 farklı PC üzerinden giriş yapamazsınız. İlk giriş sağlayan oyundan düşer.
  • Soru : Açtığım konular neden siliniyor veya çöp kutusuna taşınıyor ?
  • Cevap : Konu forum kurallarına aykırı ise duruma göre silinip veya çöp kutusuna taşınır, ayrıca açtığınız konu ile alakalı başka bir konu varsa birleştirilir tek başlık olur.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...