Jump to content
  • Kaydol

SteamKo Speedy Bot Tedarik - Rrpr Hataları Çözümü !

21BlackJack
 Share

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar botu alalı bir kaç saat oluyo biraz kurcalayarak çözdüm sorunu anlatıyorum.

Botta her ne kadar geri dönerken rota çizmeyin desede çiziyoruz rotamızı şu şekilde :

Slottayken rpr rota kısmında bununan otomatik başlat butonuna basıyoruz ve sundriese gidiyoruz. Sundries e geldikten sonra dur diyoruz 5sn kadar bekleyin sonrasında tekrardan otomatik başlat diyip slota götürün karakteri slota gelince yine dur diyoruz ve öyle bırakıyoruz hiç bir hata almazsınız. Aynı şey potçu rotası için de geçerli. 

Banka rotaya ihtiyacım olmadığı için denemedim. 

Bunun dışında okçuda kutu bekle skillere failed verdiriyo kullanmayın. Şuan okçu 3lü skill i sorunsuz çalışıyo.

Herkese iyi oyunlar :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar botu alalı bir kaç saat oluyo biraz kurcalayarak çözdüm sorunu anlatıyorum.

Botta her ne kadar geri dönerken rota çizmeyin desede çiziyoruz rotamızı şu şekilde :

Slottayken rpr rota kısmında bununan otomatik başlat butonuna basıyoruz ve sundriese gidiyoruz. Sundries e geldikten sonra dur diyoruz 5sn kadar bekleyin sonrasında tekrardan otomatik başlat diyip slota götürün karakteri slota gelince yine dur diyoruz ve öyle bırakıyoruz hiç bir hata almazsınız. Aynı şey potçu rotası için de geçerli. 

Banka rotaya ihtiyacım olmadığı için denemedim. 

Bunun dışında okçuda kutu bekle skillere failed verdiriyo kullanmayın. Şuan okçu 3lü skill i sorunsuz çalışıyo.

Herkese iyi oyunlar :)

kutu bekle esnasındaki failed hatasını bildirdiğin için teşekkürler.bi sonraki sürümde düzelicek.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bende farklı çalışıyor sanırım :) rpr için bu çözümü deneyeceğim. 

kutu beklede yaratık ceset kaybolana kadar başında bekliyor cenaze sahibi gibi. 

kutu topla coins topla dediğimde hepsini topluyor.(ilginç geldi bu bana :) )
atak gayet stabil sorun yok. 

lf ve wolf karakterde olduğu halde sürekli basmaya çalışıp casting failed veriyor. wolf üst üste basıp harcıyor sürekli. (nası oluyosa) :( 

benim başıma gelenler bu şekilde. başkalarında bu sorunlar var mı bilemiyorum. bunların çözümü varsa belirtirseniz ayrıca sevinirim :/

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bende farklı çalışıyor sanırım :) rpr için bu çözümü deneyeceğim. 

kutu beklede yaratık ceset kaybolana kadar başında bekliyor cenaze sahibi gibi. 

kutu topla coins topla dediğimde hepsini topluyor.(ilginç geldi bu bana :) )
atak gayet stabil sorun yok. 

lf ve wolf karakterde olduğu halde sürekli basmaya çalışıp casting failed veriyor. wolf üst üste basıp harcıyor sürekli. (nası oluyosa) :( 

benim başıma gelenler bu şekilde. başkalarında bu sorunlar var mı bilemiyorum. bunların çözümü varsa belirtirseniz ayrıca sevinirim :/

wolf konusu benim başıma ms girerken geldi bir kaç defa .. sebebi de şu sanırım tp gate kullandığın zaman bot açık ise ( wolf vb. skiller kullanımı açıksa) karakter tp oldugu yerde daha dogmadan bastıgı için wolf işlemiyo. bu yüzden sürekli basmaya çalışıyo. tp olurken botu durdurmaya dikkat et sorunun düzelecektir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...