DEVILCRAFT Oluşturuldu: Ocak 6, 2016 Share Oluşturuldu: Ocak 6, 2016 Etiket sistemini kullanarak sorunlarınızı ve isteklerinizi belirtin örnek olarak ; @[member=aktay28] Sorununuzu başka birisi sizden önce yazmışsa + butonuna basın o yorum için. Bende ilk mesaja yapılan hataları ve hata çözümlerini paylaşacağım. Okçu ile 3-5-8li ok atarken DC yiyen arkadaşların bir kısmı skill mesafesini düşürmediği için dc alıyor diğer kısmın nedeni burada belirtilmiştir DC Sorunu Hakkında SteamKO Forum ( Legal ) ; Moba Git seçili olarak Merkeze Dön ( isteğe bağlı ) Skill Mesafesi : 5 olacak ( sağ üstte bu ayar ) Üzerinde arrow olduğuna emin olsunlar :) nope07, akaryagl1 ve hasan012 buna tepki gösterdi 3 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Ocak 6, 2016 gönderildi Yazar Share Ocak 6, 2016 gönderildi @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi (düzenlendi) Etiket sistemini kullanarak sorunlarınızı ve isteklerinizi belirtin örnek olarak ; @[member='aktay28'] Sorununuzu başka birisi sizden önce yazmışsa + butonuna basın o yorum için. Bende ilk mesaja yapılan hataları ve hata çözümlerini paylaşacağım. Okçu ile 3-5-8li ok atarken DC yiyen arkadaşlar tamamen ayarları yanlış yaptığı için, olması gereken ayarlar şunlardır ; Moba Git seçili olarak Merkeze Dön ( isteğe bağlı ) Skill Mesafesi : 5 olacak ( sağ üstte bu ayar ) Üzerinde arrow olduğuna emin olsunlar :) Şubat 3, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi flyoxs, trem0r34, akılyastadegilbasta ve 4 others buna tepki gösterdi 7 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabri17 Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi (düzenlendi) Hiç bir sorun yok değil mi şuanda. rahatça kullanabiliriz. Birde Chaos la ilgili birşeyler yapıyor musunuz Şubat 3, 2016 tarihinde sabri17 tarafından düzenlendi Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samma1336 Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi çok sağol çok iyi oldu :D Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi Hiç bir sorun yok değil mi şuanda. rahatça kullanabiliriz. Birde Chaos la ilgili birşeyler yapıyor musunuz Chaos için bir şeyler yapmıyoruz henüz, Hiç bir sorunu yok şuan kullanılabilirlikte Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi @DevilCraft karekter ekranında start dedikten sonra bug diyim kapatıyor oyunu tarama ve reset legal kalma yaptım ama sıkıntı devam ediyor Okanokan21 ve ullysses34 buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabri17 Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi @DevilCraft karekter ekranında start dedikten sonra bug diyim kapatıyor oyunu tarama ve reset legal kalma yaptım ama sıkıntı devam ediyor dostum o sorun koxpla ilgili değil oyunla ilgili. Oyuna çok hızlı girip çıkışlarda yaşanan bir sorun. Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi yok ya tane tane ilerliyorum seri ile alakalı diil yani Okanokan21 ve uchankafa buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cru Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT priest ile deniyorum yakalaniyor en fazla 15 dk cclenar ile dediklerinizi denedim win 7 kullaniyorum atack ozelliklerinden dicem de bazen townda dururken bile yakalaniyor nedeni ne olabilir Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi başka botla giriş yaptıgımda sıkıntı vermiyor ama speedy ile giriş yapıldgı an bug diyip kapıyor oyunu ne yapmam gerekiyor @DEVILCRAFT Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi başka botla giriş yaptıgımda sıkıntı vermiyor ama speedy ile giriş yapıldgı an bug diyip kapıyor oyunu ne yapmam gerekiyor @DEVILCRAFT Güncel sürümü indir Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi güncel surum zaten suanda 2083.5 kullanıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi 16:16:6 3-2-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 1 [Hatalı Kullanıcı Adı / Şifre veya Hesapta Gün Kalmamış] hatasını alıyorum sürekli yardımcı olur musunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
corvus35 Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi oto buf ac oto cure oto fresh bunlarda sorun var priest üzerine biraz daha yogunlasırsanız sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi güncel surum zaten suanda 2083.5 kullanıyorum arada bir bug report veriyor tekrar denersen girebilirsin 16:16:6 3-2-2016 : Sunucu İle Bağlantı Kesildi ---> Hata kodu: 1 [Hatalı Kullanıcı Adı / Şifre veya Hesapta Gün Kalmamış] hatasını alıyorum sürekli yardımcı olur musunuz İşletim sistemin XP'mi ? oto buf ac oto cure oto fresh bunlarda sorun var priest üzerine biraz daha yogunlasırsanız sevinirim Priest kasıyorum kontrol edilecek hepsi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi Evet Xp kullanıyorum. @devilcraft Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi Evet Xp kullanıyorum. @devilcraft XP Desteğimiz yok ve öyle bir hata verir xp'de , win7 kurabilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi Bilgisayarım eski win 7 kaldırmıyor çözümü yok mu xp'de destek yoksa bunu neden belirtmiyorsunuz ? Konuya açıklık getirir misiniz ? Okanokan21 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yamada Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi (düzenlendi) @DEVILCRAFT şefim steamko bot için ziraat ödemesi aktif olarak çalışıyor mu bazı yerlerde sadece paypal diye gördüm bu konuya net bir cevap verirsen sevinirim. iyi günler Şubat 3, 2016 tarihinde Yamada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi @AKTAY28 @DEVILCRAFT XP Kullanıcısıyım ve değiştiremiyorum. Yardım edecek misiniz sorunuma eğer XP'de olmuyor kesinlikle ise ne gibi çözüm öneriniz var ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ufuk13 Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi speedy bot ındırdım oyuna gırer gırmez bu hatayı alıp oyundan atıyor istenmeyen bır durum tespıt edıldı hata kodu 400.1 cözumu nedır tugra33 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi Bilgisayarım eski win 7 kaldırmıyor çözümü yok mu xp'de destek yoksa bunu neden belirtmiyorsunuz ? Konuya açıklık getirir misiniz ? http://devilcrafty.net/topic/4890-sikca-sorulan-sorular/ belirtiyoruz siz okumuyorsunuz maalesef @DEVILCRAFT şefim steamko bot için ziraat ödemesi aktif olarak çalışıyor mu bazı yerlerde sadece paypal diye gördüm bu konuya net bir cevap verirsen sevinirim. iyi günler ziraat ilede alabilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
xanthuscannabis Şubat 3, 2016 gönderildi Share Şubat 3, 2016 gönderildi Ucu açık kelimeler kullanmışsınız olabilir olmayadabilir gibi lütfen özel mesaj bakar mısınız? :@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 3, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 3, 2016 gönderildi Ucu açık kelimeler kullanmışsınız olabilir olmayadabilir gibi lütfen özel mesaj bakar mısınız? :@DEVILCRAFT Kesin olan şey destek vermediğimizdir eski koxp kullanıcısı isen bunu bilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar