ELF Oluşturuldu: Şubat 5, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 5, 2016 Öncelikle hepinize selamlar arkadaşlar uzun zamandır hatta ilk db editlemeye başladıgımdan beri diyelim bazı sebeplerden dolayı yarım bıraktıgım myko databasemi paylaşmak istedim geliştirmek isteyen arkadaşlar olablir diye geliştirmek derken bug açık vs. bişey yoktur geliştirme amaçlı örnegin ben gold kutu falan ekledim gold armorlar falan ekledim citinler falan bazı yenilikler yaptım monster summon staff falan aktiftir ilereyen zamanlarda gold armorların falan resimlerini paylaşıcam neyse fazla uzatmıyım editlemeye devam ediyorum ilerleyen zamanlarda adım adım konu altından günlleme yaparak linki yeniliycem hepiniz saglıcakla kalın :D DOWNLOAD VİRÜS TOTAL Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sadan5 Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi ellerine sağlık hayırlı olur senin inşalllah Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadir2144 Mart 21, 2016 gönderildi Share Mart 21, 2016 gönderildi TŞKRLER DOSTUM Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hasan725 Mart 21, 2016 gönderildi Share Mart 21, 2016 gönderildi eline sağlık verdim şukunu :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
uglyprens Mart 26, 2016 gönderildi Share Mart 26, 2016 gönderildi ellerine saglık çok sagol admincan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
paradox219 Nisan 17, 2016 gönderildi Share Nisan 17, 2016 gönderildi elinize sağlık :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
volkan karakas Haziran 1, 2016 gönderildi Share Haziran 1, 2016 gönderildi @[member="ELF"] KARDESIM bu paylastıgın myko db ye uygun saglam server fılaes varsa paylasabılırmısın elımde server fıles yokta saglam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LostMan Eylül 6, 2016 gönderildi Share Eylül 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) teşekkürler inceleyeceğim db yi Eylül 6, 2016 tarihinde LostMan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar