atknchr Oluşturuldu: Şubat 5, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 5, 2016 (düzenlendi) Öncelikle herkese merhaba, Belirtmek isterim ki iş güç olduğu için fazla bilgisayar başında duramıyorum. Koxpa gerçekten çok ihtiyacım var. Forumda buna benzer konuları araştırdım, orada ki çözümleri denedim fakat hala 5-10 dakika sonra dc vermeye devam ediyor. Buna ek olarak itemleride satmıyor. Koxp ayarlarını mı atayım buraya veya sizde hazır koxp ayarları varmı, nasıl yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar. Şubat 5, 2016 tarihinde atknchr tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 5, 2016 gönderildi Share Şubat 5, 2016 gönderildi (düzenlendi) Öncelikle herkese merhaba, Belirtmek isterim ki iş güç olduğu için fazla bilgisayar başında duramıyorum. Koxpa gerçekten çok ihtiyacım var. Forumda buna benzer konuları araştırdım, orada ki çözümleri denedim fakat hala 5-10 dakika sonra dc vermeye devam ediyor. Buna ek olarak itemleride satmıyor. Koxp ayarlarını mı atayım buraya veya sizde hazır koxp ayarları varmı, nasıl yardımcı olabilirsiniz bilmiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar. Bunu en başa yazıyorum, tedarik ayarları düzgün olmazsa ve üstünüzde wolf + arrow kalmaz bunlar olmadığı için kullanmaya devam ederse dc yersiniz veya gözlüklü sizi yakalar Öncelikle ayarlarını düzgün yaparsan rpr 'de yapar dc'de yemez rpr için bu videoyu izle - koxptaki kullanımı hakkında bilgiler eski http://devilcrafty.net/videos/view-27-speedybot-oto-rpr-tedarik-sat/ atak için ayarlar böyle olacak okçuda - r atak kesinlike açmıyorsunuz Şubat 5, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi ricardo12 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar