deniz aktaş Oluşturuldu: Şubat 6, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 6, 2016 SteamkoBot da hayvan ölüyor fakat başında öylece kaybolana kadar bekliyor çözümü var mıdır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 6, 2016 gönderildi Share Şubat 6, 2016 gönderildi SteamkoBot da hayvan ölüyor fakat başında öylece kaybolana kadar bekliyor çözümü var mıdır Mobun ölmesini bekle işaretini kaldır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
deniz aktaş Şubat 6, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 6, 2016 gönderildi işaretli değil zaten usta Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aloved3590 Şubat 6, 2016 gönderildi Share Şubat 6, 2016 gönderildi ben dün deneme sürümünde bunu denemiştim , böyle bir sorun yoktu. Özelliklerini tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim kardeşim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mazotcu Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Mobun ölmesini bekle işaretini kaldır bu secenek işaretli degil fakat yınede beklıyor ılgılenırsenız sevınırız.sürekli degil arada sırada beklıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Foom Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Umarım genel bir hata olmaz bu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mazotcu Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi usta 7 kişi reelden arkadasız. 7 mizde speedy ko var. aynı problem var suan ılgılenırsenız sevınırım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
TORX Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Selamın aleyküm iyi günler iyi çalışmalar...Konuyu görünce es geçemedim 14günlük aldıgım programı adam akıllı 2 gün kullanabildim sürekli hatalar veriyor şuan oyundayım ve arkdaşların yazdıgnı bende yaşıyorum bu konuda acil bir yardım olursa çok sevinirim cenaze başında bekler gibi 2 dk bekliyorum atack yapamıyorum haliyle buda cok can sıkıyor.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar