Bu popüler iletidir. DEVILCRAFT Oluşturuldu: Mart 17, 2014 Bu popüler iletidir. Share Oluşturuldu: Mart 17, 2014 KOXP FİXLENMİŞTİR. Zamanım ve pc'de yüklü clientim olmadığı için test edemiyorum MultiClient mantık olarak şöyledir denemedim ama anlatıyorum. 2 Tane KO Klasörü olsun ikisininde içine koxpu atıp koxp ile giriniz. v4.3 Wall Hack Aktif v4.2 MultiClient Eklendi. v4.1 Clan bug , Paket gönder , Paket Dinleme , Stun Aktif v4 ile Eklenenler Animasyon Hack ( Yarım El Diye adlandırdığımız olay ) R Atak Eklendi v3.7 ile Mana Sorunu Düzeltildi. v3.5 İle Düzeltilenler ve eklenenler. Wolf Sorunu Fix Mana Sorunu Fix Stun Kaldırıldı Anti-Stun Eklendi Yapımıcısı : kojd v2 ile eski USKO Merchang Bug Eklenmiştir. Gizli olan bu özelliği açmak için koxptaki hız ayarlama yerine "bug" yazınız ve oraya çift tıklayınız. Alta merchant bug butonu gelecektir. Biri ile anlaştıktan sonra pazarı açın itemi düşük fiyattan koyun "merchantac" butonuna basın. Bastığınız anda Pazar açılmış olacaktır. Çok geç olmadan [hedef pazarı açtıktan sonra] iteminizi hızlı bir şekilde sağ tık yaparak geri çekin ve tekrar yüksek fiyattan koyun. Burada zamanlama önemlidir.Kafanız karışmasın diye özet geçiyorum. Pazarımızı açtık ( tamamen değil ) örnek olarak shardı 50m'den koyduk. sonra koxptan merchantac butonuna basıyoruz. Pazar açılıyor ama halen sizde pazara item koyma yeri açık. Adam pazarı açıcak vede sizde shardı sağ tıklayarak geri çekiceksiniz ve fiyatını değiştirip tekrar koyucaksınız. Olay budur. [ Hiç denemedim ama mantık bu ] Eski özellikler Duruyor güncelleme gelmiştir. Bütün Acme AntiCheat Serverlarda Geçerlidir Bottaki Özellikler ; Archery ( Okçu ) Skilleri. Seri CS Uzaktan 3lü ok isabet ( Multiple ) Uzaktan 5li ok isabet ( Shower ) Arch Shot ve Shadow Hunter Oto Z veya Manuel Diğer Özellikler Oto Kutu Oto RPR Oto Wolf Oto Minor %li Oto HP & MP Wall Hack Swift Hack Light Feet Hack Buglar ise ; Stun Bug Stun'u işaretlediğinizde etraftaki herkesi kilitleyebilirsiniz ( Mage Lighthing Skilli ) Clan Bug ; Herhangi birini seçin ve koxp'ta kişi seçi tıklayın. Clan numara bölümüne ise panel'den herhangi bir clanın numarasını alın. Örnek : RAR Şifresi : devilcrafty.com lordsamet1, karamuro23, ekrem543 ve 149 others buna tepki gösterdi 149 2 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ziiNc Mart 17, 2014 gönderildi Share Mart 17, 2014 gönderildi teşekkürler elçi mantık çok iyide olcakmı olmucakmı denemek lazım Willy, whereismumy, babatop42 ve 1 other buna tepki gösterdi 4 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nazif123 Mart 17, 2014 gönderildi Share Mart 17, 2014 gönderildi denemek lazım inşallah olur sağol şimdiden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
selimy94 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi çok güzelll Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gurayergun Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi deneyeceğim bakalım merchant bugu akşama Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
omer Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi İndiricem inşallah olur teşekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tuby1810 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi eyw saolsın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakanpc18 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi teşekkurler inş çalışır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hakanpc18 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi denediğim serverlarda çalıştıramadım. çalışan serverlarıda yazsanız ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gogo31 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi adamın dibii Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Th3Leke Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi Güzel deneyelim ilkinde bir kac sorun vardı inşallah düzeltmiştir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sefa736 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi lanet olsn ya bi indiremedim indir yerini göremedim nası bişe yapıonz anlamıyorz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 18, 2014 gönderildi Yazar Share Mart 18, 2014 gönderildi lanet olsn ya bi indiremedim indir yerini göremedim nası bişe yapıonz anlamıyorz Dikkatli okur isen yorum yazıp & teşekkür butonunu kullanmadan gizli içeriği göremezsiniz burakcan01 ve tcey1 buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
street065 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi Teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bahadir Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi tessekkurler kardesm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mehmetdrn1 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi lanet olsn ya bi indiremedim indir yerini göremedim nası bişe yapıonz anlamıyorz iyinis bea sadece lınk gormek ıcın .d Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sefa736 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi Eyw Kardeşim güzel koxp eline sağlık tesekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
saltanat21 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi İndiricem inşallah olur teşekkurler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
immr1231 Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi umarım olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rootkinq Mart 18, 2014 gönderildi Share Mart 18, 2014 gönderildi eyvvvalllaaah Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yakupahmet Mart 19, 2014 gönderildi Share Mart 19, 2014 gönderildi teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ward Mart 19, 2014 gönderildi Share Mart 19, 2014 gönderildi teşekürler güzel paylasım ... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
donjuan Mart 19, 2014 gönderildi Share Mart 19, 2014 gönderildi GÜZELLLLLLL Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Dizzy07 Mart 19, 2014 gönderildi Share Mart 19, 2014 gönderildi Tskkrler... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sythril Mart 19, 2014 gönderildi Share Mart 19, 2014 gönderildi Çok teşekkürler retlaw1789 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar