holysex332 Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Merhaba Güncellemeden önce ve hatta düne kadar sorunsuz kullandıgım bot suan xign e takılıyor cclener ile temizledim botu sildim restart attım fakat nafille şuan hiçbir şey açık olmadan düz bile oyuna giremiyorum yardımcı olur musunuz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mertman1 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Oyuna bi 20 dk legal gir ccleanerdan sonra biraz takıl sonra illegal girmeyi dene Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
shusakia88 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Bilgisayarının donanım sürücülerinin güncel olmasına dikkat et. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Oyuna bi 20 dk legal gir ccleanerdan sonra biraz takıl sonra illegal girmeyi dene Düz bile giremiyor fakat, clienti sil tekrar yükle bazen faydası oluyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar