wowa2 Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 steamspeeykoxp bok gibi arkadaş parami geri verin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) Dostum sana ağır küfürler ederdim ama banlarlar diye etmiycem :D bu adamların senin gibi veletlerin 20 lirasına ihtiyacı yok bu uslubunuda degiştir yoksenin ******* :D şimdi faktır git kumda oyna git heyk videoları izleyip kendin yapmaya çalış koxpunuı :D daha bişey demiycem. Not:siteyle falan bi ilgim yoktur ama böyle uslubları yanlış buluyorum adamlar buna cevap vermiye bilir ama sadece fikrimi belirtmek istedim böyle veletlere pirim vermeyin beyler bilen biliyo koxp21 satıyorum tbl satıyorum diye kaç kişiyi dolandırdılar neyse iyi akşamlar herkeze :D Şubat 7, 2016 tarihinde ELF tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
OnayEmir Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi bok gibi mi sen alışmışsın kardesım dandık koxplara devilcrafty sana agır gelir git baska adam gibi koxp bulabılıyorsan bul bakalım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caglar1903 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi bence gayet iyi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mertman1 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Bence 1-2 ozelligi disinda DC 1 numara Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Phoenix19 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi kardeşim koxpun tanıtımında yazan özellikler belli ve orda yazanların hepsi çalışır durumda adamlar sana ne fazlasını vaad etti ne azını ordan yazanlara para verdin satın almadan önce okumadıysan o senin andavallığın kusura bakmada Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Otomatik Mesajdır. Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için [url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=111']Bot Destek[/url] bölümünden "[url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=7']Çöp Kutusu[/url]". bölümüne taşınmıştır.Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar