efsane__06 Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 İyi akşamlar. Multi giriş paylasımı olucaktı. botu aldık. gayet güzel ellerinize sağlık. Peki Multi Olarak nasıl giriş yapıcaz. paylaşıcak mısınız. kolay gelsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caglar1903 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi multi daha gelmedi ya Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
21BlackJack Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi İyi akşamlar. Multi giriş paylasımı olucaktı. botu aldık. gayet güzel ellerinize sağlık. Peki Multi Olarak nasıl giriş yapıcaz. paylaşıcak mısınız. kolay gelsin bot ile değilde steam in basit bir açığı ile multi vardı onu da 2-3 güne fixlediler şu an için multi yok hiçbir yerde diye biliyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bessy Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi suan koxpa giremiyorum baglantı koptu diye bir not pad sayfası acılıyor bilgisi olan var mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
riseofwar Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi suan koxpa giremiyorum baglantı koptu diye bir not pad sayfası acılıyor bilgisi olan var mı ? sunucu ile alakalı sorun var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar