ELF Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Belliki konu altında düşüncelerimi belirtmem veled-i ziyanın zoruna gitmiş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 7, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 7, 2016 gönderildi gereginin yapılmasını istiyorum.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
OnayEmir Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi boyle gerzeklerle ugrasılmaz bosver kardesım veledı zına bunlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 7, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) boyle gerzeklerle ugrasılmaz bosver kardesım veledı zına bunlar aynen dedigin gibi dostum seviyesine düşüp cevap bile vermedim geregini yaparlar inşl. bunun gibilerini barındırmamak lazım bu forumda Şubat 7, 2016 tarihinde ELF tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Patates püresi haline getirilmiştir, böyle tipleri şikayet etmekten çekinmeyin ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 7, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 7, 2016 gönderildi Patates püresi haline getirilmiştir, böyle tipleri şikayet etmekten çekinmeyin ^^ Teşekkür ederim aktay28 böylelerinin barınmaması lazım bu forumda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar