ikiztepe55 Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 botu açıyorum kullanıcı adı şifre geliyor sonra kapanıyor not defteri açılıyor bağlantı kesildi hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözerim ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Misafir Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi aynı sorun bendede var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caglar1903 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi aynı sorun bendede var konu acıcam sımdı bende Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caglar1903 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Konuyu güncel tutalım beyler düzeltilsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
badb0ys Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi xSkip bot üzerinden bendede var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ikiztepe55 Şubat 7, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 7, 2016 gönderildi demek ki bot da sorun var herkesde olduğuna göre Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Volume100 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Botda sorun var sanirim bnedede aynı sorun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
riseofwar Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi sunucu ile sorun alakalı sorun varmış anasayfada yazmışlar gençler relax Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caglar1903 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi aynen steam güncellenmiş bot güncelleme istiyor herhalde partydeydim oyundan attı beni Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
badb0ys Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi demek ki bot da sorun var herkesde olduğuna göre çok güzel bir tahmin, biz farklı bişeyler sanmıştık. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
badb0ys Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi aynen steam güncellenmiş bot güncelleme istiyor herhalde partydeydim oyundan attı beni qüğewprqewprqewüğrpqewr botun internete olan bağlantısı ile steam'in güncellenmesi ne alaka qW:Eqwe Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caglar1903 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi qüğewprqewprqewüğrpqewr botun internete olan bağlantısı ile steam'in güncellenmesi ne alaka qW:Eqwe eğer oyun güncellenmiş ise bot hata verebilir güzel kardeşim yeni sürüm isteyebilir yani bağlantıyı demiyorum ben :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ikiztepe55 Şubat 7, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 7, 2016 gönderildi tmm beyler oldu galiba oyuna giriş yapabildim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Şubat 7, 2016 gönderildi Share Şubat 7, 2016 gönderildi Büyük ihtimal koxpun bagli oldugu mysql baglantisi koptu :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
incdarkness Mart 8, 2016 gönderildi Share Mart 8, 2016 gönderildi bot hata veriyo ayni sekilde ve abi biri nolur bilgisayarin neresine kayitli olur bu lanet oyun soylesin deliricem cildiricam bulamadim c program files x86 steam de mi? yoksa baska bi yerde mi? w7 bilgisayar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Mart 8, 2016 gönderildi Share Mart 8, 2016 gönderildi bot hata veriyo ayni sekilde ve abi biri nolur bilgisayarin neresine kayitli olur bu lanet oyun soylesin deliricem cildiricam bulamadim c program files x86 steam de mi? yoksa baska bi yerde mi? w7 bilgisayar c program fıles/ steam/steammaps/common/knıght onlıne Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
incdarkness Mart 8, 2016 gönderildi Share Mart 8, 2016 gönderildi usta hersey tamam guzel ama simdide baglan ----> Knight Online Client yaptim ve baglanmiyo???? ko1 yaziyodu eskiden bulunamadi diyodu simdi Knight Online Client yaptim süre pencereside cikiyo fakat ondan sonra kayboluyo bot penceresi cikmiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
incdarkness Mart 8, 2016 gönderildi Share Mart 8, 2016 gönderildi 15:15:3 8-3-2016 : Sunucu Ýle Baðlantý Kesildi ---> Hata kodu: 1 [Hatalý Kullanýcý Adý / Þifre veya Hesapta Gün Kalmamýþ] 16:32:50 8-3-2016 : Sunucu Ýle Baðlantý Kesildi ---> Hata kodu: 1 [Hatalý Kullanýcý Adý / Þifre veya Hesapta Gün Kalmamýþ] geldi simdide.... 14 gun 22 saat kaldi demesine ragmen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar