crazzy26 Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 7, 2016 rotayi rehber videoya bakarak cizdim fakat arada bi her zaman değil saçmalayıp dağa cıkıyo sebebini çözemedim birde item satma ve birakma olayinda sürekli korunacak listemi satiyo nerde hata yapıyorum acaba ? birde satılacak itemlerin adlarını tek tek girmemiz mantıklı degil galiba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ricardo12 Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi Ben de aynı sorunu yaşadım. Asga'da çizdim rotayı; hem rpr için hem pot için 2 kere ayrı ayrı. Ancak nedense EMC'ye yürüyerek gitmeyi tercih ediyor char çizdiğim gibi town atarak gidip gelmekten ziyade :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mertman1 Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi Benim char town atiyor, daga tasa gitmesinin sebebi farkli bence cunku benimki town atiyor ve rprsini yapiyor geride dedigim gibi donuyor ama slota geldikten belli sure sonra ucarak saga sola gidiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi 1.si town atmıyorsa canı %50nin altında kalıyordur, can potu basmayı ona göre ayarla canı yarıdan yüksek olsun. 2.Rotayı slottan sundirese ciziceksin , durdurcaksın. Sonra kıpırdamadan tekrar başlatıp slota gidiceksin ve slotta durdurcaksın.Bu kadar:) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar