ekiciisa0 Oluşturuldu: Şubat 8, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 8, 2016 selamun aleykm. ben xskip bot aldm.ancak pıyasada xskıp yok hackshıelde de calısmıyo bot.lutfen uyelıgımı soacs bota çevirirmisiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekiciisa0 Şubat 8, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2016 gönderildi @aktay28 oğuz yardımcı olsana hacım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekiciisa0 Şubat 8, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2016 gönderildi oğuz lutfen yardım et hacı. bari cevap ver :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
serif0 Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi hocam kontrol edip niye almadınız :) ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ekiciisa0 Şubat 8, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2016 gönderildi hocam kontrol edip niye almadınız :) ? kardes kontrol etme gbı bı luksum varmı. aktay28 e skyp den sordugumda hackshıeld xskip dedi bana bot çalısır dedı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
warder966 Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi S.a iki tane pc var evimde 3aydır sorunsuz @aktay kullanıyordum dün aksam 10 da oyundan attı girdim karaktere herşey oluyor sadece minor atamıyorum diger pc de sorun yok bu pc deki sebebi neydir ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi euko adlı server xskip kullanıyor fakat yükleme ekranındaki resime hackshield yazmışlardı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar