utku578 Oluşturuldu: Şubat 8, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 8, 2016 Beyler benim char koxp ile kestiği her yaratığın başında ceseti yok olana kadar ağıt yakıyor. Sizde de böyle mi ? Bu sorunu çözdüklerini söylediler ama çözmemişler föşik devilcraft :D Hadi çözün artık beyler sizden iyisi yok piyasada hadiiiiii. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
besiktaskoray Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi A:SD:SADSA: güldürdün :D:D valla bende yok arada takılıyo ama yenisi cıkınca düzeliyo garip biraz :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi Mobun ölmesini bekle açık değil dimi , o olay için bir kaç düzeltme yapılmıştı çünkü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
utku578 Şubat 8, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2016 gönderildi Mobun ölmesini bekle açık değil dimi , o olay için bir kaç düzeltme yapılmıştı çünkü hayır açık değil kardoı. Belki açınca düzelir dedim açtım yine olmadı. Sürekli orda bekliyor. O yaratığın vucudu kaybolunca başka yaratığa dönüyor. Çok ilgin. Sadece Asasda oluyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi (düzenlendi) Soacs'den bahsediyormuşsun evet son güncelleme de hıyar osmanx mobun hızlı düşmesi için yaptığım ayarı fixledi şuanlık takılın böyle 8.8.1 sürümü çalışıyorsa oynadığın serverda onu kullan Şubat 8, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar