radopluhako Oluşturuldu: Şubat 8, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 8, 2016 5 dakikada bir dc oluyorum dün gece hiç bir sorun yoktu şimdi 5dakikada bir dc veriyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
m3hm3tx06 Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi yok hocam 2 gün oldu alalı 5 dakika zor kalıyorum oyunda ve ilgilenende yok dün gece açtım konu pek umursayan olmadı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
radopluhako Şubat 8, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 8, 2016 gönderildi yok hocam 2 gün oldu alalı 5 dakika zor kalıyorum oyunda ve ilgilenende yok dün gece açtım konu pek umursayan olmadı Speedy bot dimi kardeşim seninde steamko koxp Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
m3hm3tx06 Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi Speedy bot dimi kardeşim seninde steamko koxp aynen kardeşim expbot aldım ondan yandık speedybot aldım bu sefer o da aynı bok afedersinde ne ilgilenen var ne başka birşey aha şimdi de dc yedim anlam veremiyorum videodaki ayarlar herşey normal abartılı bir ayarda yok videoda ne gördüysem o ama 5 dakika bile kalamıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hsilan Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi (düzenlendi) yalnız değilsin aktay el atarsa güzel olur Şubat 8, 2016 tarihinde hsilan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 8, 2016 gönderildi Share Şubat 8, 2016 gönderildi 45dkda güncel bir win7 win10 filan kurun sonra deneyin dikkat ederseniz sadece pcsinde sıkıntı olanlar dc yiyor toplansanız 4-5 kişisiniz bu sıkıntıyı çeken Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
vanilliatime Şubat 9, 2016 gönderildi Share Şubat 9, 2016 gönderildi ben de şu sıralar dc yemeye başladım, dünde çok sayıda suspicious alert yedim, bunu ne yapıyor bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var benimde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
m3hm3tx06 Şubat 9, 2016 gönderildi Share Şubat 9, 2016 gönderildi güncel mi pc de sıkıntı mı saçmalama be hocam pc de sıkıntı olsa gelip buraya ağlamayız bu bilgisayar ile ben 8 li char 1 ay boyunca kastığımı bilirim dc siz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Şubat 9, 2016 gönderildi Share Şubat 9, 2016 gönderildi Otomatik Mesajdır. Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için [url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=111']Bot Destek[/url] bölümünden "[url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=7']Çöp Kutusu[/url]". bölümüne taşınmıştır.Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar