Murat Olcay Oluşturuldu: Şubat 10, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 10, 2016 Selamın Aleyküm arkadaşlar, 1 haftadır SpeedyBOT kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Dün 50$ para verip DC Premium çektim 1-2 saatliğine cardinal'de kasması için bıraktım, bir baktım dc oyuna girdim "YOUR ACCOUNT İS CURRENTLY BLOCKED" Dün DC premium çekip bugün ban yemem içimi yaktı, harbiden acayip canım sıkıldı. Herhangi ticket atabileceğim bir yolu var mı ? Banı kaldırırlarmı bilgisi olan varmı? Not : Lütfen olumsuz yorum yapmayın zaten moraller sıfır, daha çok stres olmaya değil yardım istemeye geldim.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sanzakura Şubat 10, 2016 gönderildi Share Şubat 10, 2016 gönderildi (düzenlendi) Sizinki iyi cesaretmiş, ben sırf banlanıp işime gücüme bakmak için botu açıyorum, ama banlanamıyorum. Sebebi hem şans hemde sürekli dc yiyip bot ile oyunda duramamak. Eslant görevlerini el ile yaptık. Premium birşey değiştirmez ban konusunda, ayarları iyi yapıp okçuyu kaydırmamak gerek. Şubat 10, 2016 tarihinde sanzakura tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar