ferhatozdemir Oluşturuldu: Şubat 10, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 10, 2016 Bu sabah açtığım konu kaldırılmış beni yanlış anladılar heralde ben bota bişey demedim sadece bi ayar çalışmıyor ama onun haricinde takır takır çalışıyor 900 dakka dc olmadan çalıştığı oldu , soruma cevap verilmeden konu silinmesi tuhafıma kaçtı SteamKO'da ban kaldırma gibi bi olay olabilir mi yardım edermisiniz şu konu hakkında "KONUYU SİLMEDEN" Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 10, 2016 gönderildi Share Şubat 10, 2016 gönderildi Bu sabah açtığım konu kaldırılmış beni yanlış anladılar heralde ben bota bişey demedim sadece bi ayar çalışmıyor ama onun haricinde takır takır çalışıyor 900 dakka dc olmadan çalıştığı oldu , soruma cevap verilmeden konu silinmesi tuhafıma kaçtı SteamKO'da ban kaldırma gibi bi olay olabilir mi yardım edermisiniz şu konu hakkında "KONUYU SİLMEDEN" Konuyu silmiyoruz tek başlık altındaki konu altına dahil ediyoruz, ban kaldırma gibi bir şey yok hiçte olmadı, olamaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar