laqtoe Oluşturuldu: Şubat 11, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 11, 2016 Hesabım banlandı ve steam hesabından çıkıp ip degiştirdim ve diğer steam hesabıma girdigimde (1 haftadir girmedigim) oda banliydi. HDD ban falan mi yedim noluyor ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguz55 Şubat 11, 2016 gönderildi Share Şubat 11, 2016 gönderildi steam kolay kolay hdd ban atmiyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 11, 2016 gönderildi Share Şubat 11, 2016 gönderildi Eski sistemlerini uyguluyorlar ise ban yediğinde ip-pc bilgilerinle eşleşen başka hesaplar varsa onlarda banlanabiliyordu kısacası yeni hesap açıp devam edebilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wenday14 Şubat 11, 2016 gönderildi Share Şubat 11, 2016 gönderildi Selamın aleykum abıcım ben zırrat bankasından buraya para yatırdım KARTSIZ Onu Nasıl hesabıma alırım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 11, 2016 gönderildi Share Şubat 11, 2016 gönderildi Selamın aleykum abıcım ben zırrat bankasından buraya para yatırdım KARTSIZ Onu Nasıl hesabıma alırım ticket atmışsın zaten cevaplandı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cskopat Mart 15, 2016 gönderildi Share Mart 15, 2016 gönderildi hocam her pc açışımızda hdd serial değiştirsem mesela 1 çar ban yedimi öbürleri kurtulurmu @psycho Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Mart 16, 2016 gönderildi Share Mart 16, 2016 gönderildi (düzenlendi) hocam her pc açışımızda hdd serial değiştirsem mesela 1 çar ban yedimi öbürleri kurtulurmu @psycho Vpn kullanmanızı tavsiye ederim.Banka hesabınıza vpn ile girebilirsiniz. Mart 16, 2016 tarihinde REPUBLIC tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar