Leipzig Oluşturuldu: Şubat 12, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 12, 2016 Şaka mı bu arkadaşım? Dünden beri oyun oynayamıyorum!! steam client diyip duruyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi dostum sorun tek sende sıkıntı var galiba başka kimse nedense yazmamış Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Şubat 12, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 12, 2016 gönderildi dostum sorun tek sende sıkıntı var galiba başka kimse nedense yazmamış Gece başladı o yüzden. 14 gundur kullandıgım bot sımdı sıkıntı yarattı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi kızmana gerek yok sistem dosyalarında senden habersiz degişiklik olmuş olabilir bunu herangi bi programda yapabilir bunlarıda göz önüne al bence :) kayıtları falan temizle bide öyle dene TuneUp utilities programını tavsiye ederim format atar atmaz driverden önce bunu kurarım ben bilgisayar 6-7 ay format atmadan gider :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
rhae Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi 14 gündür sorunsuz kullanmışsın 1 gün çalışmadı diye ortalığı yakıcan mübarek sakin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
EftelyaHarzemşah Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi biraz sabırlı olursanız Sıkıntı olmaz arkadaşlar bence zaten illegal bişiler yapıyorsunuz nedir bu sabırsızlık :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Steam hesabından çıkış yap tamamen sonra elle gir - şifreyi hatırla seçeneğini de açarsın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar