hitmaster65 Oluşturuldu: Şubat 12, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 12, 2016 Konu Güncellll Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sioux26 Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Aynen süre iadesi olur mu acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Aynen süre iadesi olur mu acaba ederler ne zmn gecikme olsa süreleri ekliyolar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danielcof Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Bundan 4 ay önce soacbot güncelleme gelince direk upgrade yapıyorlardı ama artık cogunlukla alındıgı icin yönetim fazla ilgilenmiyor 3 günde upgrade oluyor bot :) Bana göre bi acıklama gelmedikce Bu böyle yani Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Bundan 4 ay önce soacbot güncelleme gelince direk upgrade yapıyorlardı ama artık cogunlukla alındıgı icin yönetim fazla ilgilenmiyor 3 günde upgrade oluyor bot :) Bana göre bi acıklama gelmedikce Bu böyle yani dogru ama soacs her güncellemede algoritmasını degiştiriyor bu yüzden haliyle ugraştırıyor bu adamlar botu yaparken ACS yapımcıları boşmu duruyo sanki :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danielcof Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi EVET emeklerine diyicekbiseyim yok ama :D Cogunluk yoktu onceden herkes bilmiyordu devilcraftı iste tanındıkca bilindikce nedense bazı seyler cok yavas olmaya basladı :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi EVET emeklerine diyicekbiseyim yok ama :D Cogunluk yoktu onceden herkes bilmiyordu devilcraftı iste tanındıkca bilindikce nedense bazı seyler cok yavas olmaya basladı :D :D la herkez bizim gibi asosyal mi 7/24 pc başında olacak adamların illaki bi işleri vardır :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danielcof Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi :D la herkez bizim gibi asosyal mi 7/24 pc başında olacak adamların illaki bi işleri vardır :D Ortada bi ticaret dönüyor al sat hesabına buda onun bir meslegi bununla para kazanıyor :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
EftelyaHarzemşah Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Kardeşim telaş yapmaya gerek yok zaten güncellendiği zaman ekstra gün ekleniyor ve arkadaş katılıyorum adamlar bizim gibi asosyal insanlar olduğunu düşünmüyorum yaşasın Sosyalizm :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danielcof Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Konu Güncel :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danielcof Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Kardeşim telaş yapmaya gerek yok zaten güncellendiği zaman ekstra gün ekleniyor ve arkadaş katılıyorum adamlar bizim gibi asosyal insanlar olduğunu düşünmüyorum yaşasın Sosyalizm :D haklısın kardesim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
test Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi bütün hileleler calısıyor artık soacs fayda etmiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danielcof Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi bütün hileleler calısıyor artık soacs fayda etmiyor güncelleme gelmedigi taktirde soac yakalıyor :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar