Leipzig Oluşturuldu: Şubat 12, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 12, 2016 (düzenlendi) Pvp geçtim de, 6 client 6 koxp klasörü açtım. Ama 2. client i başlat diyorum açılmıyor nedendir? 1) Multi çalışmıyor. 2) Koxp ve Oyun Gizle Calısmıyor. 3) Party add kod çalışmıyor. İlk kez kullanmıyorum biliyorsunuz. @DEVILCRAFT @Aktay28 Şubat 12, 2016 tarihinde umutsvc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
barzo Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi clientleri açınca client ismini değiştiriyomusun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi Pvp geçtim de, 6 client 6 koxp klasörü açtım. Ama 2. client i başlat diyorum açılmıyor nedendir? 1) Multi çalışmıyor. 2) Koxp ve Oyun Gizle Calısmıyor. 3) Party add kod çalışmıyor. İlk kez kullanmıyorum biliyorsunuz. @DEVILCRAFT @Aktay28 koxp ve multi gayet stabil çalişiyor ama oyun gizle çalişmıyor [arada kafası eserse gizliyor] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Şubat 13, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2016 gönderildi clientleri açınca client ismini değiştiriyomusun o nasıl ??? eskiden değişiyordu otomatik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 13, 2016 gönderildi Share Şubat 13, 2016 gönderildi chat işlemleri kapalı zaten multide sorun yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Şubat 13, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2016 gönderildi chat işlemleri kapalı zaten multide sorun yok Ben acamıyorum ama. Knight Online client yazıyor diye mi? eskiden acabiliyordum otomatik degişiyordu ısmı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 13, 2016 gönderildi Share Şubat 13, 2016 gönderildi Ben acamıyorum ama. Knight Online client yazıyor diye mi? eskiden acabiliyordum otomatik degişiyordu ısmı. oyun açıldıktan 10-20sn sonra title değişir , değişmiyorsa sıkıntı vardır sende Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Şubat 13, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 13, 2016 gönderildi (düzenlendi) oyun açıldıktan 10-20sn sonra title değişir , değişmiyorsa sıkıntı vardır sende Öncesinde sıkıntı olmayan şeyde simdi neden sıkıntı var. Başka bir program ile ismini değiştirdim. Ama yok gene aynı. Şubat 13, 2016 tarihinde umutsvc tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar