Hasan Keskin Oluşturuldu: Şubat 14, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 14, 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar xskip koxpu multi olarak kullanıyorum. Koxpta bulunan oyunu ve botu gizle butonuna tıkladığım zaman koxp gizleniyor fakat son bir client gizlenmiyor bunun sebebi ney olabilir? v.7.0.6'da bu sıkıntıyı yaşamıyordum fakat son versiyonda bu sorunla karşılaşıyorum. İlgi için teşekkürler. Şubat 14, 2016 tarihinde Hasan Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Misafir Şubat 14, 2016 gönderildi Share Şubat 14, 2016 gönderildi Aynı sorun bendede var , oyunu gizleye bastığımda sadece bot simge durumuna küçülüyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Şubat 14, 2016 gönderildi Share Şubat 14, 2016 gönderildi aynı sıkıntıyı bende dile getirdim ama tınlayan olmadı, ayrıca açik oyuna bağlanma özelliğide çalişmıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Hasan Keskin Şubat 15, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 15, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT konuya el atacaktır diye ümit ediyorum. Sıkıntı yaşayan bir tek ben değilmişim. :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tizaro Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT Kapat Hatasını Nasıl Çözecegiz Arkadaşlar 1 saate kalmadan kapat yiyorum windows 8 64 bit. yardımcı olurmusnuz Erhan666 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Hasan Keskin Şubat 16, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 16, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT konu hakkında yardımcı olabilir misin? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar