wallismat adas Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Merhabalar . Ben koxp aldım kardeşimle beraber oynuyorduk . Lakin ben üniversite için memleketimden ayrıldım . Şimdi koxpu kardeşimde istiyor . Böyle birşey mümkünmü? yani aynı koxpu 2 kişi kullanmak Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KillThem Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi Merhabalar . Ben koxp aldım kardeşimle beraber oynuyorduk . Lakin ben üniversite için memleketimden ayrıldım . Şimdi koxpu kardeşimde istiyor . Böyle birşey mümkünmü? yani aynı koxpu 2 kişi kullanmak aynı koxp'u 2 kişi aynı anda kullanabilmek için benim diger bot'u kırdıgım gibi bi yöntem bulman lazım onun dışında kullanılması lazım 2 kişi farklı zamanlarda girerseniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tizaro Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi Kullanamazsin Kardeşim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wallismat adas Şubat 15, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 15, 2016 gönderildi anladım sağolun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi SpeedyBot için sadece anlık 1 pc giriş yapabilir, multiniz varsa 1 pcden çoklu açabilirsiniz. 19xx xSkip koxp ve Soacs koxp için ise 1 modeme bağlı bir den fazla pc ile giriş yapabilirsiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar