ofoflar11 Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Merhaba arkadaslar 12 arkadas ayrı ayrı koxp aldık fakat multı ile soktugumuz charlar atak vermıyor bunun çözümü varmıdır yetkili arkadaslardan destek beklıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi Koxpların ön planda olduğu bir şekilde ss atarmısın ofoflar11 ve 52mertcan52 buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ofoflar11 Şubat 15, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 15, 2016 gönderildi hiçbir sekilde ne koxpla ne elle nede genie ile işlem yapılmıyor herhangi bir elle skil atma denemesinde aşşada sarı bölümle belirttigim gibi oluyor vurmuyor failedde vermıyor cok tuhaf :S 52mertcan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi hiçbir sekilde ne koxpla ne elle nede genie ile işlem yapılmıyor herhangi bir elle skil atma denemesinde aşşada sarı bölümle belirttigim gibi oluyor vurmuyor failedde vermıyor cok tuhaf :S tbl editor bölümünden skillerin hızı mesafesi ile oynadın mı ? 52mertcan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ofoflar11 Şubat 15, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 15, 2016 gönderildi hayır oynamadım kesinlikle 52mertcan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
52mertcan52 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi meraba iyi gunler koxp u nasıl alıcaz ? 52mertcan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
52mertcan52 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi meraba iyi gunler koxp u nasıl alıcaz ? yeşil yurt game den akaybot var onu alsak oluyormu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi Böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyoruz açıkcası yine de sorunun senin pc ile alakalı olduğunu söylemeden önce gece test edeceğim clienti indirip sonra sonuçlara göre cevaplayacağım o vakte kadar takıl yeşil yurt game den akaybot var onu alsak oluyormu ? aktaybot zaten 19xx xskip koxp alabilirsin 52mertcan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ofoflar11 Şubat 15, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 15, 2016 gönderildi birde sizden ricam şudur multı ayarları nasıl olur nasıl yapılır bunun detaylı bir anlatımı olursa cok cok sevinicem :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
52mertcan52 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi Böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyoruz açıkcası yine de sorunun senin pc ile alakalı olduğunu söylemeden önce gece test edeceğim clienti indirip sonra sonuçlara göre cevaplayacağım o vakte kadar takıl aktaybot zaten 19xx xskip koxp alabilirsin onu demiyorum ben steam da acıcam o oluyor mu akay ı alsam steam da acabilirmiyim koxp u Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
52mertcan52 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi Böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyoruz açıkcası yine de sorunun senin pc ile alakalı olduğunu söylemeden önce gece test edeceğim clienti indirip sonra sonuçlara göre cevaplayacağım o vakte kadar takıl aktaybot zaten 19xx xskip koxp alabilirsin onu demiyorum ben steam da acıcam o oluyor mu akay ı alsam steam da acabilirmiyim koxp u meraba iyi gunler koxp u nasıl alıcaz ? Böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyoruz açıkcası yine de sorunun senin pc ile alakalı olduğunu söylemeden önce gece test edeceğim clienti indirip sonra sonuçlara göre cevaplayacağım o vakte kadar takıl aktaybot zaten 19xx xskip koxp alabilirsin steam da acıyor yanı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi onu demiyorum ben steam da acıcam o oluyor mu akay ı alsam steam da acabilirmiyim koxp u steam da acıyor yanı steamde açmaz , aktaybot alıp yyg'den keyini değiştirmeyi talep edebilirsin steam için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
52mertcan52 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi steamde açmaz , aktaybot alıp yyg'den keyini değiştirmeyi talep edebilirsin steam için yyg ney anlamadım birşey numaramı versem ararmıısn 05462971725 bana acil koxp lazım kardesım 52mertcan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
52mertcan52 Şubat 15, 2016 gönderildi Share Şubat 15, 2016 gönderildi yyg ney anlamadım birşey numaramı versem ararmıısn 05462971725 bana acil koxp lazım kardesım cevap verırmsın ?????? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar