jeck1509 Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 15, 2016 Merhaba Battle Priest İçin Bir Güncelleme Atarmısınız Party oto buff healde falan sorun oluyor atmıyor bazen birde malice çok uzaktan atıyor ve çok belli oluyor ve yeni birşeyler eklerseniz seviniriz iyi günler iyi çalışmalar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 16, 2016 gönderildi Share Şubat 16, 2016 gönderildi Merhaba Battle Priest İçin Bir Güncelleme Atarmısınız Party oto buff healde falan sorun oluyor atmıyor bazen birde malice çok uzaktan atıyor ve çok belli oluyor ve yeni birşeyler eklerseniz seviniriz iyi günler iyi çalışmalar Party yokken solo priest seçili olsun , party açıkken partye girmen takıntı yaptırabilir ilk önce solo daha sonra party'e tıklarsan sorunun düzelir, slotunu sabitlediysen malice göze çarpacak bişey değil zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yimith Şubat 16, 2016 gönderildi Share Şubat 16, 2016 gönderildi Şu 9'lu ok 8'li ok olayında dc yiyorum diyenler de bence bir problem var 2 saat oldu alalı daha dc yemedim her yerde denedim hepsinde çalışıyor hala devam ediyorum. Güzel koxp Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
serkan122668 Şubat 16, 2016 gönderildi Share Şubat 16, 2016 gönderildi win7 64 bit kullanıyorum kardeşim @DEVİLCRAFT ın dediği ayarları harfi harfine yaptım ama yinede dc 5 dk sürmüyo bi açıklama yapsa keşke boş yere gitmese saatler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
krowazz55 Şubat 16, 2016 gönderildi Share Şubat 16, 2016 gönderildi Merhaba Devilcraft kardeşime nasıl ulaşabilirim.Siteye yeni üye oldum. Mesaj atma imkanım varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 16, 2016 gönderildi Share Şubat 16, 2016 gönderildi Merhaba Devilcraft kardeşime nasıl ulaşabilirim.Siteye yeni üye oldum. Mesaj atma imkanım varmı skype'dan ulaşabilirsin ama konunu buraya açman daha erken sonuc almanı saglar skypeda biraz geç cevaplanabilir abasubuk bi soru ise hiç cevaplanmaz :D :D sen en iyisi sorununu belirt bi konuda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar