asizinle Oluşturuldu: Şubat 16, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 16, 2016 (düzenlendi) Merhabalar, Sitenizden xSkip PC Ban kaldırma satın aldım verilen dosyayı çalıştırdım yönetici olrakda normal olarakda fakat çalışmadı. Hala banlıyım hala kalkmadı buna lütfen yardım edin.. 4 bit win8 kullanıyorum lütfen yardım eder misiniz? Skypeden ulaşamıyorum sizden bu yüzden burdan yazmak zorunda kaldım.. bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun alemko da oynuyorum @DEVILCRAFT Şubat 16, 2016 tarihinde asizinle tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 16, 2016 gönderildi Share Şubat 16, 2016 gönderildi Merhabalar, Sitenizden xSkip PC Ban kaldırma satın aldım verilen dosyayı çalıştırdım yönetici olrakda normal olarakda fakat çalışmadı. Hala banlıyım hala kalkmadı buna lütfen yardım edin.. 4 bit win8 kullanıyorum lütfen yardım eder misiniz? Skypeden ulaşamıyorum sizden bu yüzden burdan yazmak zorunda kaldım.. bilen birisi varsa lütfen yardımcı olsun alemko da oynuyorum @DEVILCRAFT Modemini resetle ip değişsin, daha sonra banlanmamış bir hesapla gir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
asizinle Şubat 16, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 16, 2016 gönderildi bunları yaptım modeme reset atıp sıfır char acıp girmeyi denedim yine olmuyor aynı sonuç Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar