riseofwar Oluşturuldu: Şubat 17, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 17, 2016 Öncelikle cümleten s.a Bot 10 numara çalışıyor yapanların eline sağlık amma Okçu İle Kasarken kutu atlama problemi oluyor ve bunu bi türlü çözemiyorum. Attack mesafesini 5 e düşürdüm yaklaşsın kutu kaçırmasın diye yine aynı sonuç, Kutu bekle yapıyorum kutu beklemiyor ve bu sebepten dolayı pet satın aldım, tek isteğim peti beslemesi ekstra bir pet besleme butonu ekleyebilirmisiniz veya şu oto kutu sorununu çözebilirmisiniz. Çok teşekkür ederim şimdiden kolay gelsin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
serkan122668 Şubat 17, 2016 gönderildi Share Şubat 17, 2016 gönderildi aleyküm selam @riseofwar aynı şekilde bende aldım peti çıkarmana gerek yok kaul takılı iken uzagıda topluyor haberin olsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
riseofwar Şubat 17, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 17, 2016 gönderildi @serkan122668 eminmisin hocam sanki kutu kaçırıyor gibi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar