Jump to content
  • Kaydol

Xskip bot Sorun

geceyol31
 Share

Önerilen Mesajlar

pc nıze res atın duzelıcektır fakat bu sorun nalet ettırdı 2 saatte bır pc reslıyorum oyundakı char dc aldıgı zaman ram kullanımı dusmuyor her dc de fln ram kullanımı artıyor 4 gb ram var 4 charda %99 ram e ulasıyor halıyle kasmalar oluyor botla gırdıgımızde bot oyuna ınjekt olmuyor ve oyun kapanıyor dırek  @ DEVILCRAFT   @ aktay28

tarihinde kartal67 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

darkkoda sorunsuz çalışıyor enayi misiniz?

herseye burnunu sokma bır sorun varkı ıkısı kısı bırden aynı sorundan muzdarıp benımde ıyı olan pc de sorunum yok ama ozellıklerı kısıtlı olan pc de 8 clıent e kadar acabılırken suan mısal 6 char acıyorum 1 saat sonra 4 chara ınıyor ondan sonra ram kullanımı %99 oluyor oyuna char gırmıyor 1.5 2 saatte bır pc reset atma geregı duyuluyor enayı fılan hoş degıl 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

kardeşim seninki lüks o adam çalışmıyor diyor sen 8.ye kadar istiyosun al 4 milyarlık pc 10 tane aç.

saglam bır sıstemım var zaten onda sıkıntı yok oncekı versıyonlarda suan sıkıntı cektıgım sıstemdede sorun yoktu suan bahsettıgımız olay botun ılgılenılmesı gerektıgı ıcın bıldırıyoruz 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Darkkoda şimdi denedim bir sorunu yok hatta kullanım videosu çektim üstüne, yükleniyor şuan. Kısacası aylardır çalışan bir koxp kendi kendini bozamaz :blink:

bilgisayarınızı temizleyin adam edin formatlayın artık nasıl yaparsınız bilmiyorum ama sorun kesinlikle sizde

tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

darkkoda 30dk önce çektim

https://youtu.be/XZ9T5hHPJHQ

hocam tek charda sıkıntı olmuor zaten sıkıntı multı de mısal ılk 5 char oyuna soktum dımı cpu save kullandım fln her sey ılk gırdıgınde sabıt guzel calsııyor cpu kullanımı %70 ram kullanımı % 65  aradan 1 saat gecıyor Ram kullanımı kendısınden yukselıyor bı sure sonra dc olan her hangı bır char oyundan dusuyo mısal kullandıgı cpu dusuyor cpu dan ama ram kullanımı aynı kalıyor kendı kendıne ram yıyen bısı var 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hocam tek charda sıkıntı olmuor zaten sıkıntı multı de mısal ılk 5 char oyuna soktum dımı cpu save kullandım fln her sey ılk gırdıgınde sabıt guzel calsııyor cpu kullanımı %70 ram kullanımı % 65  aradan 1 saat gecıyor Ram kullanımı kendısınden yukselıyor bı sure sonra dc olan her hangı bır char oyundan dusuyo mısal kullandıgı cpu dusuyor cpu dan ama ram kullanımı aynı kalıyor kendı kendıne ram yıyen bısı var 

sorunu yaşadığında görev yöneticisinden tüm işlemlerin gözükecek şekil de çekilmiş bir görüntüsünü atar mısın, oyun ve koxp değil her hangi bir uygulama tamamen kapanmışsa ram ve işlemci yeme veya kalıcı olarak bir şeyler bırakma durumu olamaz

skype üzerinden 1 videoda ben gönderdim bakarsanız eger

video görmedim fakat atak yapmama gibi bir sorunu yok dostum videoda da görmüşsündür , uzun süredir var olan bir koxp ve kullanıcıları da sabittir 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...