kapgankaaan Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Arkadaşlar herşeyi videodaki gibi yapıyorum ama malesef çanta fullenmeden 2 slot kala sürekli sundirese git gel yapıyor asla satmıyor çantayı fulledim yine de satmıyor ne yapmam lazım biri ayrıntılı anlatabilir mi lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi Rotada kesinlikle hata var yoksa böyle bir sorunu yaşaman imkansız, birazdan slotlar için kayıt edip paylaşıma başlayacağım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kapgankaaan Şubat 18, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 18, 2016 gönderildi (düzenlendi) Rotada kesinlikle hata var yoksa böyle bir sorunu yaşaman imkansız, birazdan slotlar için kayıt edip paylaşıma başlayacağım Hocam lütfen en acilinden burning stone için yaparmısın lufersonda ya da bana tw den bağlanıp hatamı gösterebilirmisin Şubat 18, 2016 tarihinde kapgankaaan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kapgankaaan Şubat 18, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 18, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT hocam lütfen işiniz yoksa bi el atarmısınız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
swatgerman Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi Rotada kesinlikle hata var yoksa böyle bir sorunu yaşaman imkansız, birazdan slotlar için kayıt edip paylaşıma başlayacağım aynı sorun bendede var çözdüysen lütfen yardım gidip gidip geliyor üstündekileri satmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi Toplu bir şekilde tüm slotları upload edecek sanırım, beklemek gerek :). Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kingsleawolf Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi Zonelerdeki 3 cardinal, burning stone, stone golem, harpy, hornet yeterli olur sanırım. Emeğin için sağol devilcraft. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi Şimdilik karuslar için çizeceğim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi Şimdilik karuslar için çizeceğim Karus Burning Stone için çizdim ben isterseniz atabilirim.Tam olarak çizili.Bunun dışında Half Troll Warrior, Manticore için çizilebilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibrhmzkn01 Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi (düzenlendi) Bendede aynı sorun var lütfen yardım Şubat 27, 2016 tarihinde ibrhmzkn01 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ibrhmzkn01 Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi (düzenlendi) Rotada kesinlikle hata var yoksa böyle bir sorunu yaşaman imkansız, birazdan slotlar için kayıt edip paylaşıma başlayacağım Hocam ben Troll çöp slotlarında para kasıyorum ama düşen itemleri satmasını bi türlü beceremedim itemleri satmıyor bankaya koyuyor, banka tikini kaldırdığımda ise yine satmıyor sürekli town atıp slota dönüyor, senin verdiğin hazır rotayı kullanıyorum kendim rota oluşturmadım yani, half troll captain rotası Şubat 27, 2016 tarihinde ibrhmzkn01 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar