DEVILCRAFT Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Rota kaydetme de sıkıntı yaşayan arkadaşlar için güncellenecektir tüm slotlar bitene kadar, tabikide bana istediğiniz slotları bildirmeniz gerek. Şuanlık içerisinde ; Satiros Aionclo Half-Troll Busucker Half-Troll Captain Paramun Slot 1 Paramun Slot 2 Brahman Slot 1 Brahman Slot 2 vardır çok ilgi alaka olduğu için bu slotlara şimdilik bunları çizdim slotlar ektedir indirebilirsiniz. Aionclo.ini Satiros.ini Brahman Slot1.ini Brahman Slot2.ini Half-Troll Busucker.ini Half-Troll Captain.ini Paramun Slot1.ini Paramun Slot2.ini ladymontana buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kapgankaaan Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT sadece satıakmı diye denedim sizin verdiğiniz rotalarla da satamdı evendim brahmanda denedim sadece çantamdaki transformation gemleri sattı çöpleri satmadı malesef Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
maksworld Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi deru slotlarınıda ekliye bilirmisiniz birde oto satmayı daha detaylı anlatan bir video çekerseniz çok güzel olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kd1 Şubat 22, 2016 gönderildi Share Şubat 22, 2016 gönderildi biri lütfen karus manticore slotunu ekleyebilir mi ? envanter doldugu zaman town atmıyor yürümeye başlıyor ne yaptıysam çözemedim lütfen bi yardım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
asas26asas Şubat 23, 2016 gönderildi Share Şubat 23, 2016 gönderildi Sürekli potçuya git gel yapıp duruyor nasıl çözüm bulabilirim buna? Wonnick buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Canberk Kılıç Şubat 25, 2016 gönderildi Share Şubat 25, 2016 gönderildi karus linate burning stone ekler misin hocam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Şubat 25, 2016 gönderildi Share Şubat 25, 2016 gönderildi aynı ilgi ve alakayı xskip koxpa bekliyoruz hocam mümkünse maden için :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Şubat 27, 2016 gönderildi Share Şubat 27, 2016 gönderildi Teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
koxp41 Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi delos ghost warrior lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hasan725 Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi folk +8 slotları dark eyes direwolf shadow seeker lycan loup grou werewolf :D kısaca hepsi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yarımbeyin Mart 1, 2016 gönderildi Share Mart 1, 2016 gönderildi delostaki shadow katları ve delostaki ghost warrior slotları nın rotasını yapamıyorum yardım lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qwezo Mart 1, 2016 gönderildi Share Mart 1, 2016 gönderildi Ellerine sağlık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AnzavuR Mart 2, 2016 gönderildi Share Mart 2, 2016 gönderildi Arkadaşlar item satmada 7. den sonrasını sat derseniz ınventory'nin ilk sırası haric diğerlerini satar en basit secenek bu çöpçüler için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Mart 8, 2016 gönderildi Share Mart 8, 2016 gönderildi Sürekli potçuya git gel yapıp duruyor nasıl çözüm bulabilirim buna? sorunu cozebıldınmı bendede aynısı oluo Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sumgodya Mart 17, 2016 gönderildi Share Mart 17, 2016 gönderildi karakter üstünü boşaltmıyor human manticore kordinat pls Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hellstemple Mart 27, 2016 gönderildi Share Mart 27, 2016 gönderildi hocam eslant stone golemi de ekler misiniz lütfen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ladymontana Mayıs 8, 2016 gönderildi Share Mayıs 8, 2016 gönderildi teşekkür ederim kardeşim çok faydalı oldu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cihan güneş Eylül 3, 2016 gönderildi Share Eylül 3, 2016 gönderildi eslant stone golem lütfen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
barzo Eylül 8, 2016 gönderildi Share Eylül 8, 2016 gönderildi Hocam ekde demişsin ama link bulamadım ben kesin gözümün önündedir botlugumdan görmüyomdur yardım pls Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar