ömer faruk gör Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 inventory dolunca item satmayı herşeyi ayarlıyorum , item satıyor ama paraları gelmiyor :s Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Whatzzapp Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi inventory dolunca item satmayı herşeyi ayarlıyorum , item satıyor ama paraları gelmiyor :s Para geliyor. Mob kestikten sonra bak, kutu toplayınca item satma parası gelir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yamada Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi gene iyi bende i tem satmiyor bile herseyi kasaya atıyor :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi gene iyi bende i tem satmiyor bile herseyi kasaya atıyor :D korunacak itemleri yazman gerek o seçeneği aktif edip Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Yamada Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi Korunacak listesindeki itemleri koruyor onda bir sıkıntı yok. Ama satış listesindeki itemlerin hepsini kasaya koyuyor. Ayarlar şu şekilde şimdi burda asıl sıkıntı şu Bİr kontrol sıkıntısı var; Karakter yaratık kesmeye başlıyor üstü dolmadan rpr si bitiyor. Rpr Yapmaya gidiyor rpr yi yapıyor. Ama itemleri satmıyor Bankaya gidiyor itemleri bankaya koyuyor satılacak itemler dahil. Sonra rpr ciye gidiyor ordan slota gidiyor . Yani Rpr yapmak için sundreasa gittiğinde. karakterin envanterinde satılacak listesinden item var mı yok mu kontrol edilmeli ki var ise bunları satışını yapsın. Bence böyle bir kontrol eksikliği var. ----- Gelelim bir diğer sıkıntıya; Rpr kordinatı çizdirirken çok kısa sürede bir bulunduğu noktanın kordinatini aliyor buda rpr giderken çok fazla duraksamalara rpr süresinin çok uzun sürmesine neden oluyor. Hatta bazen town attığımızda towndan sonra bulunduğu noktanin kordinatini aldığına şahit oldum. Town atıp tekrar slota dönüp ordan rpr ciye tekrar towna yürüdüğüne şahit oldum. Bİr sonraki versiyonda istediğim iki özellikten biri yukarıda yazdım rpr gittiğinde item satış kontrolü Birinide buraya yazıyorum; Rpr ayarı için otomatik başlatın yanına bir yere Manuel rota çizimi adı altında bir kısım kordinatları biz ilerleyip kordinat al diye bir buttona tıklayınca rpr için yol kordinatını alsın. Böylelikle duraksamaları çok kısa aralıklarda yapıp rpr zamanını hızlandıraibliriz. Nedemek isteğimi anlatabildim sanıyorum anlatamadıysam lütfen söyleyin daha açık olayım @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi Dediğini anlıyorum, towndan sonra slot koordinatı alma mevzusunda anlattım forumda kontrol eklenecek o duruma, rpr ve item satma ayrı işlemler olduğu için o dediklerin olmuyor unutmazsak ekleriz onları da asıl sorununa gelirsek 7. slot sonrasını seçip kullanırsan sıkıntın kalmaz diğer seçeneği hiç kullanmadım denemem gerek sıkıntıyı görmem için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar