sucre sucre Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 15dk da bir dc yiyorum sebebi nedir? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi Okçusun kısacası dc yememek için 8-9lu kullanma ve atak hızını çok hızlandırma Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi (düzenlendi) @DEVILCRAFT 8li ve 9lu ok kullanılmayacaksa ne artısı kaldı botla kasmanın mesafe 1m ama ve attack hızı 1050 9luda dc veriyor Şubat 18, 2016 tarihinde _2PaC_ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT 8li ve 9lu ok kullanılmayacaksa ne artısı kaldı botla kasmanın mesafe 1m ama ve attack hızı 1050 9luda dc veriyor Botla alakası olmayan bir durum sonuçta paket atma sistemimiz belli eğer paket atma sisteminde bir sıkıntı olsaydı diğer jobların hepsi dc sorunu yaşardı lakin durum öyle değil bunu anlatmaya çalışıyorum, oyunda bazı moblar da 3-5 kombosu yapınca elle bile dc verebiliyor 5-10dk sonra deneyen biliyor bunu, neden şurda dc vermiyorda şu slotta veriyor gibi konular görmüşünüzdür. nttgamenin bu sorunu farkedip düzeltmesini bekliyoruz bizde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
_2PaC_ Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi Botla alakası olmayan bir durum sonuçta paket atma sistemimiz belli eğer paket atma sisteminde bir sıkıntı olsaydı diğer jobların hepsi dc sorunu yaşardı lakin durum öyle değil bunu anlatmaya çalışıyorum, oyunda bazı moblar da 3-5 kombosu yapınca elle bile dc verebiliyor 5-10dk sonra deneyen biliyor bunu, neden şurda dc vermiyorda şu slotta veriyor gibi konular görmüşünüzdür. nttgamenin bu sorunu farkedip düzeltmesini bekliyoruz bizde benim sıkıntım o degil yakalsık 15 gundur aynı slotta kasıyorum herkeste dc verirken bende oyle bi sıkıntı yoktu ayarlarda hiçbir değişiklik yapmadım aynen duruyor ama son 3 gundur max kaldıgı sure 1.5 saat sonra dc veriyor bunun nedeni pc olamaz diye düşünüyorum cunku 4 farklı pc dede aynı sorunu vermeye başladı neyse botun suresi bitiyo zaten pek onemli degil artık hersey için tşk ettim ilgi ve alakan icin allah kolaylık versin hayırlı satışlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi aynen bende de var aynı sorun kaç gündür düzelir diye bekliyorum ama nafile Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi Botla alakası olmayan bir durum sonuçta paket atma sistemimiz belli eğer paket atma sisteminde bir sıkıntı olsaydı diğer jobların hepsi dc sorunu yaşardı lakin durum öyle değil bunu anlatmaya çalışıyorum, oyunda bazı moblar da 3-5 kombosu yapınca elle bile dc verebiliyor 5-10dk sonra deneyen biliyor bunu, neden şurda dc vermiyorda şu slotta veriyor gibi konular görmüşünüzdür. nttgamenin bu sorunu farkedip düzeltmesini bekliyoruz bizde diyelim ki sadece 5li yaptım dc sorunu düzelecek mi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi diyelim ki sadece 5li yaptım dc sorunu düzelecek mi? hayır düzelmiyor 1-2 saat aralıksız dc olmadan en son ne zaman kasabildim hatırlamyıorum bile Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sucre sucre Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 20, 2016 gönderildi ben asas olarak 4 en kötü 4 skilli koyup attack hızlarını programda belirttiğiniz gibi yapıyorum 15dkda bir dc veriyo. Archery i olarak Through shot kullanıyorum attack hızı yine uygun ve r kapalı ona rağmen max yarım saatte bir dc veriyor. Bu şartlarda hiçte kullanılabilir bir program olmadığını düşünüyorum ve tekrar almayı düşünmüyorum açıkçası. OlcaytO buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
joxim Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi hayatımda yemediğim kadar dc yiyorum teşekkürler devilcraft. salih buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi hayatımda yemediğim kadar dc yiyorum teşekkürler devilcraft. malesef katılıyorum en kısa zamanda düzelmesi dileğiyle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes155 Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi internet olabilir mi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
joxim Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi Yok hocam internet değil koxp özellikle eslantta çok dc veriyor 1 dakika bile oynayamıyorum millet skill mesafesi 55 ile oynuyor onlar nasıl yemiyor bilmiyorum adam sıka sıka gidiyor canavara ben dibine girmeden vuramıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ellonek Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi Malesef ki kontrol edersiniz, sadece 5li ot atarken atak speed 1500ken eslantta sürekli dc veriyor. Haberiniz olsun. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
joxim Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi Hocam 9 lu atıyorum 1350 hızla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mert erkman Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi 5 dakık sonra gozluklu cıkıyor cozumu nedır yardımcı olur musunuz OlcaytO buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
w84me Şubat 22, 2016 gönderildi Share Şubat 22, 2016 gönderildi yine iyi oynuyosunuz ben en fazla 4 dk oyunda kalabildim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sucre sucre Şubat 23, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 23, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT hala bi çözüm üretilebilmiş değil... çok ilgisizsiniz... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 23, 2016 gönderildi Share Şubat 23, 2016 gönderildi Slot, PC, Ayarlar'a göre DC sorunu yaşıyor olabilirsiniz bu sorun botla alakalı değil diyorum o yüzden sadece OKÇU'da dc yiyorsunuz GameCrea ve OyunFor'a eklenmiştir SpeedyBot Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
serkan arslan_21927 Şubat 24, 2016 gönderildi Share Şubat 24, 2016 gönderildi arkadaşlara katılıyorum bende max 20 dakıka oyunda kalıyorum sonra dc , priest ve mageyim bilgin olsun yinede dc :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ruby2026 Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi asas kullanıyorum max 10 dakika sonra dc atiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi Arkadaşlar DC yemenizin tek kaynağı o slotun sıkıntılı olması ki bu da NTT Game ' e ait bir sorun.Neden bunu bota yüklemeye çalışıyorsunuz bunu anlamış değilim.Ben neden DC yemeden 650 dakika oyunda kalabiliyorum acaba ? Üstelik Skill Mesafesi 10 ve Skill Atak Hızı da 1000 olmasına rağmen... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yaşar ilter kabasakal Nisan 5, 2016 gönderildi Share Nisan 5, 2016 gönderildi hala sıkıntı slotta diyorsunuz gir oyuna bak şuan çalışan cospların hepsi başkalarının yaptıkları. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suavementex Nisan 5, 2016 gönderildi Share Nisan 5, 2016 gönderildi Oyuna girer girmez dc yeniyor şu bottak gereksiz şeylerini kaldırın allah rızası için. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Suavementex Nisan 5, 2016 gönderildi Share Nisan 5, 2016 gönderildi Botu sildim baştan kurdum sadece archery skili ile bile otomatik dc atıyor oyun:D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar