Jump to content
  • Kaydol

15dk da bir dc sorunu

sucre sucre
 Share

Önerilen Mesajlar

@DEVILCRAFT 8li ve 9lu ok kullanılmayacaksa ne artısı kaldı botla kasmanın mesafe 1m ama ve attack hızı 1050 9luda dc veriyor 

Botla alakası olmayan bir durum sonuçta paket atma sistemimiz belli eğer paket atma sisteminde bir sıkıntı olsaydı diğer jobların hepsi dc sorunu yaşardı lakin durum öyle değil bunu anlatmaya çalışıyorum, oyunda bazı moblar da 3-5 kombosu yapınca elle bile dc verebiliyor 5-10dk sonra deneyen biliyor bunu, neden şurda dc vermiyorda şu slotta veriyor gibi konular görmüşünüzdür.
nttgamenin bu sorunu farkedip düzeltmesini bekliyoruz bizde

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Botla alakası olmayan bir durum sonuçta paket atma sistemimiz belli eğer paket atma sisteminde bir sıkıntı olsaydı diğer jobların hepsi dc sorunu yaşardı lakin durum öyle değil bunu anlatmaya çalışıyorum, oyunda bazı moblar da 3-5 kombosu yapınca elle bile dc verebiliyor 5-10dk sonra deneyen biliyor bunu, neden şurda dc vermiyorda şu slotta veriyor gibi konular görmüşünüzdür.

benim sıkıntım o degil yakalsık 15 gundur aynı slotta kasıyorum herkeste dc verirken bende oyle bi sıkıntı yoktu ayarlarda hiçbir değişiklik yapmadım aynen duruyor ama son 3 gundur max kaldıgı sure 1.5 saat sonra dc veriyor bunun nedeni pc olamaz diye düşünüyorum cunku 4 farklı pc dede aynı sorunu vermeye başladı neyse botun suresi bitiyo zaten pek onemli degil artık hersey için tşk ettim ilgi ve alakan icin allah kolaylık versin hayırlı satışlar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

diyelim ki sadece 5li yaptım dc sorunu düzelecek mi?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben asas olarak 4 en kötü 4 skilli koyup attack hızlarını programda belirttiğiniz gibi yapıyorum 15dkda bir dc veriyo. Archery i olarak Through shot kullanıyorum attack hızı yine uygun ve r kapalı ona rağmen max yarım saatte bir dc veriyor. Bu şartlarda hiçte kullanılabilir bir program olmadığını düşünüyorum ve tekrar almayı düşünmüyorum açıkçası.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yok hocam internet değil koxp özellikle eslantta çok dc veriyor 1 dakika bile oynayamıyorum millet skill mesafesi 55 ile oynuyor onlar nasıl yemiyor bilmiyorum adam sıka sıka gidiyor canavara ben dibine girmeden vuramıyorum

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 1 month later...

Arkadaşlar DC yemenizin tek kaynağı o slotun sıkıntılı olması ki bu da NTT Game ' e ait bir sorun.Neden bunu bota yüklemeye çalışıyorsunuz bunu anlamış değilim.Ben neden DC yemeden 650 dakika oyunda kalabiliyorum acaba ? Üstelik Skill Mesafesi 10 ve Skill Atak Hızı da 1000 olmasına rağmen...

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...