Jump to content
  • Kaydol

İtem Satma SORUN

CeidoX
 Share

Önerilen Mesajlar

Merhaba item satma yı videodaki gibi yaptım fakat şöyle bir sorun var çanta dolduğunda town atıyor sundrese gitmesi gerekirken slota geri gidiyor slottan geri towna yürüp itemleri satıyor ve slota dönüyor videoda böyle değil yardımcı olabilirmisiniz?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Soldaki sundries rotasına bak, ilk yeşil alanda slot koordinatları var 3 adet sonrasında town atılmış ve altındakilerde townda bulunduğun koordinatlar burada sorun yok fakat potçuya gelelim
ilk 2 koordinat doğru ardından town atılmış fakat town atıldıktan sonra townda bulunduğun koordinatlar olması gerekirken yine slot koordinatı var ona çift tıklayarak sil sorunun düzelir.
böyle olmasının sebebi tam koordinat kaydederken town atmanız

post-1-0-89877100-1455828859.png

tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Soldaki sundries rotasına bak, ilk yeşil alanda slot koordinatları var 3 adet sonrasında town atılmış ve altındakilerde townda bulunduğun koordinatlar burada sorun yok fakat potçuya gelelim
ilk 2 koordinat doğru ardından town atılmış fakat town atıldıktan sonra townda bulunduğun koordinatlar olması gerekirken yine slot koordinatı var ona çift tıklayarak sil sorunun düzelir.
böyle olmasının sebebi tam koordinat kaydederken town atmanız

post-1-0-89877100-1455828859.png

Cevabınız için teşekkür ediyorum botu bugün kullanmaya başladım diğer botlara göre cok cok + sı var tek sıkıntısı En son güncellenmiş versiyonu kullanıyorum. Bazen 15 20 dk da bazen 5 dk da bazen 1 saatte değişken zamanlarda Steamko Mercekli Amcaya yakalanıyor bunun bir cözümü var mı ? Uzun süre oyunda nasıl kalabilirim?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...