CeidoX Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 18, 2016 Merhaba item satma yı videodaki gibi yaptım fakat şöyle bir sorun var çanta dolduğunda town atıyor sundrese gitmesi gerekirken slota geri gidiyor slottan geri towna yürüp itemleri satıyor ve slota dönüyor videoda böyle değil yardımcı olabilirmisiniz? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 18, 2016 gönderildi Share Şubat 18, 2016 gönderildi (düzenlendi) Soldaki sundries rotasına bak, ilk yeşil alanda slot koordinatları var 3 adet sonrasında town atılmış ve altındakilerde townda bulunduğun koordinatlar burada sorun yok fakat potçuya gelelim ilk 2 koordinat doğru ardından town atılmış fakat town atıldıktan sonra townda bulunduğun koordinatlar olması gerekirken yine slot koordinatı var ona çift tıklayarak sil sorunun düzelir. böyle olmasının sebebi tam koordinat kaydederken town atmanız Şubat 18, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
CeidoX Şubat 18, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 18, 2016 gönderildi Soldaki sundries rotasına bak, ilk yeşil alanda slot koordinatları var 3 adet sonrasında town atılmış ve altındakilerde townda bulunduğun koordinatlar burada sorun yok fakat potçuya gelelim ilk 2 koordinat doğru ardından town atılmış fakat town atıldıktan sonra townda bulunduğun koordinatlar olması gerekirken yine slot koordinatı var ona çift tıklayarak sil sorunun düzelir. böyle olmasının sebebi tam koordinat kaydederken town atmanız Cevabınız için teşekkür ediyorum botu bugün kullanmaya başladım diğer botlara göre cok cok + sı var tek sıkıntısı En son güncellenmiş versiyonu kullanıyorum. Bazen 15 20 dk da bazen 5 dk da bazen 1 saatte değişken zamanlarda Steamko Mercekli Amcaya yakalanıyor bunun bir cözümü var mı ? Uzun süre oyunda nasıl kalabilirim? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi @CeidoX Gereksiz uygulamalar ve sitelerde dolaşma buradakileri de uygula sorunun kalmaz, devam ederse de mükemmel çözümümü söylüyorum :D format https://www.youtube.com/watch?v=KyA1g4V2Yao Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar