kemal055 Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Merhaba, 2 ayrı pc den, 2 ayrı kullanıcı ile kullanıyorum koxpu. madene olsun, expe olsun nere bırakırsam bırakayım en fazla 10 dakika duruyor. İlla ki dc oluyor. Gece yatmadan önce birini normal giriş yaparak bıraktım oyunda diğerini koxp la girdim. koxpla girdiğim 8 dakika sonra dc olmuş. diğeri sabaha kadar oyunda idi. Sorun hakkında bilgisi olan arkadaş var mı ? Clienttlerin hepsi farklı, girdiğim koxplarında hepsi farklı isim aldında farklı klasördeler. Bilgisayarımın özellikleri çok yüksek, kesinlikle kaldıramama gibi bi sorunu yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi kaldırıp kaldırmamayla alakası yok işletim sistemin nedir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gamerz45 Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi Darkkoda koxpun üstünde isim yazmiyor ve DC atıyor ne yapmam lazım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi Darkkoda koxpun üstünde isim yazmiyor ve DC atıyor ne yapmam lazım Bana sorarsan format atman lazım ^^ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kemal055 Şubat 23, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 23, 2016 gönderildi 2 Ayrı pc den giriyorum. 1. si Windows 8 diğeri Windows 7 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 23, 2016 gönderildi Share Şubat 23, 2016 gönderildi 2 Ayrı pc den giriyorum. 1. si Windows 8 diğeri Windows 7 bak win7 ultimate x64 olarak 2tane pc mevcut biri laptop digeri masaüstü dün tam tamına 387 dakika oyunda kaldım 6 çar ile 5 laptopdan 1 tane masaüstünden soktum bi sıkıntı yaşamadım keşke ss alsaydım amabugun atarım bi ss :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sametcafe Şubat 23, 2016 gönderildi Share Şubat 23, 2016 gönderildi bende bir pcden 2 çar sokuyorum ama biri ya dc oluyor yada kapat hatası alıyor bir süre sonra bazen 500 dk oyunda kaldıgıda oluyor ama çok nadir ne yazık ki acaba koxp özellikleriylemi alakalı cünkü arkadasın dediği gibi normal girince oyun taraflı res olmadıgı sürece dc olmuyoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wdffg01 Şubat 24, 2016 gönderildi Share Şubat 24, 2016 gönderildi Kapat hatasi bende de cok oluyor koxpu durdur baslat yaparken Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mahir mahir Şubat 25, 2016 gönderildi Share Şubat 25, 2016 gönderildi aynı sorun bende de var, bir pcden sadece oyunu botsuz açıp pazarda kalıyorum diğerini botla madene bırakıyorum pazparçar sabaha kadar duruyor botlu çar 20 dk sonra geliyorum oyun kapanmış oluyor. sebebi ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kikiemre61 Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi aynı sorun bizdede var ilgilenen yok ama Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar