Jump to content
  • Kaydol

Dc problemi - Özellikle Darkko

kemal055
 Share

Önerilen Mesajlar

Merhaba, 2 ayrı pc den, 2 ayrı kullanıcı ile kullanıyorum koxpu. madene olsun, expe olsun nere bırakırsam bırakayım en fazla 10 dakika duruyor. İlla ki dc oluyor. Gece yatmadan önce birini normal giriş yaparak bıraktım oyunda diğerini koxp la girdim. koxpla girdiğim 8 dakika sonra dc olmuş. diğeri sabaha kadar oyunda idi. Sorun hakkında bilgisi olan arkadaş var mı ? Clienttlerin hepsi farklı, girdiğim koxplarında hepsi farklı isim aldında farklı klasördeler. Bilgisayarımın özellikleri çok yüksek, kesinlikle kaldıramama gibi bi sorunu yok. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

2 Ayrı pc den giriyorum. 1. si Windows 8 diğeri Windows 7

bak win7 ultimate x64 olarak 2tane pc     mevcut biri laptop digeri masaüstü dün tam tamına 387 dakika oyunda kaldım 6 çar ile  5 laptopdan 1 tane masaüstünden soktum   bi sıkıntı yaşamadım keşke ss alsaydım amabugun  atarım bi ss :D

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bende bir pcden 2 çar sokuyorum ama biri ya dc oluyor yada kapat hatası alıyor bir süre sonra bazen 500 dk oyunda kaldıgıda oluyor ama çok nadir ne yazık ki acaba koxp özellikleriylemi alakalı cünkü arkadasın dediği gibi normal girince oyun taraflı res olmadıgı sürece dc olmuyoruz.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...