Jump to content
  • Kaydol

teşekkür ederim tam 229 dk dır oyundaymışım :)

Ycan25
 Share

Önerilen Mesajlar

yönetici paylaymış galiba bunu 

ben de okcuyum 1saati geçemez oldu 1-2gündür

skill mesefelerini de 1 1 yapıyorum

:D anca millete adamlara b*k çalın siz adam ss atmış 4 gün önce aldım demiş gözüne gözüne sokmuş yani :D

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

sorun 3lüden fazla sıktıgında gerçekleşiyor((sadece 5li de de var sıkıntı)

1lvl çar açıp worma koyuyum sonra 1gündür dc yok mudiyeyim?

:D dikkat edersen adam worm'e bırakmamış gördügün gibi ki 3lü kullanıyor. onu geçtim bendede aynı sorun sıkıntı yok işletim sisteminiz büyük ihtimal devilcraft 'a hangi sistemi kullandıgını sormuştum oda win7 x64 ultimate demişti bende home basic kuruluydu sorun çıkıyodu sık sık güncel ultimate indirdim kurdum  2 aydır ne sorun var ne sıkıntı egerki imkanın varsa dene

not:kullanan sadece sen ben yada konuyu açan kişi degil bayaa kişi kullanıyor egerki sorun olsa konudan geçilmez forum sorun yaşayan arkadaşlar 5 parmagın 5'ini geçmiyo

tarihinde ELF tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yönetici paylaymış galiba bunu 

ben de okcuyum 1saati geçemez oldu 1-2gündür

skill mesefelerini de 1 1 yapıyorum

sıkıntın varsa ilk günden söyleki 24 saat demektir bu, geri iade istiyorum bende iadeni yapar uğraşmam kaldıki böyle bir konu açtığımı iddia edip güldürüyorsun sadece :D

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

100 dakikadır oyundayım. 1 aydır botu kullanıyorum. botu yazanı da tanımam etmem, yolda görsem "kardeş msn kırabiliyor musun" derim.  monster stone harici dc olmuyorum. monster stone'da light feet hack kullanmayınca orada da dc olmuyor. bir şeyi tam olarak denemeyip, sorun yaşayınca gömmek haksızlık. biraz büyüyün, ya da çamaşır suyu için.

http://i.imgur.com/HyUw7Un.jpg

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

sıkıntın varsa ilk günden söyleki 24 saat demektir bu, geri iade istiyorum bende iadeni yapar uğraşmam kaldıki böyle bir konu açtığımı iddia edip güldürüyorsun sadece :D

6514inciv6924868.jpg

-ne demek ulan bu?
+ ben adama bilezzik gibi geçiririm demek
+saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı da çıkar

devil koymuş geçirmiş mübarek :D
:D @salih Temsili 
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

öncelikle tartısma açmak istemedim bu bir

sadece yöneticilerin ilgisizliği var gibi gelmişti bana(( 3haftadır güncelleme yok ve dc lerden bunaldım)

ki dc sorunu dısında bi sorunum yok bottan çok memnundum

bu 8 9 lu kullanıp dc olmayanlar ayarlarını paylaşabilir mi 20dk da kesin dc yemiş oluyorumda ben

tarihinde salih tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hocam kaç gündür dc sorunu ile ilgili birşeyler yazıyorum

bi buna cevap alabildim ((görün artık diye)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...