Ycan25 Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 arkadaşlar ayarları doğru yaptıgınız takdirde uzun süre dc yemeden oyunda kalabiliyosunuz . emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi yönetici paylaymış galiba bunu ben de okcuyum 1saati geçemez oldu 1-2gündür skill mesefelerini de 1 1 yapıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ycan25 Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 20, 2016 gönderildi kardeşim koxp u yaklasık 4 gün önce almıstım ilk gün dediğin gibi pek oyunda aktif olamıyodum sürekli dc olup sinir oluyodum deneye deneye öğrendim ayarları doğru yaparsan çok daha uzun süre oyunda durabiliyosun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi yönetici paylaymış galiba bunu ben de okcuyum 1saati geçemez oldu 1-2gündür skill mesefelerini de 1 1 yapıyorum :D anca millete adamlara b*k çalın siz adam ss atmış 4 gün önce aldım demiş gözüne gözüne sokmuş yani :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi sorun 3lüden fazla sıktıgında gerçekleşiyor((sadece 5li de de var sıkıntı) 1lvl çar açıp worma koyuyum sonra 1gündür dc yok mudiyeyim? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi (düzenlendi) sorun 3lüden fazla sıktıgında gerçekleşiyor((sadece 5li de de var sıkıntı) 1lvl çar açıp worma koyuyum sonra 1gündür dc yok mudiyeyim? :D dikkat edersen adam worm'e bırakmamış gördügün gibi ki 3lü kullanıyor. onu geçtim bendede aynı sorun sıkıntı yok işletim sisteminiz büyük ihtimal devilcraft 'a hangi sistemi kullandıgını sormuştum oda win7 x64 ultimate demişti bende home basic kuruluydu sorun çıkıyodu sık sık güncel ultimate indirdim kurdum 2 aydır ne sorun var ne sıkıntı egerki imkanın varsa dene not:kullanan sadece sen ben yada konuyu açan kişi degil bayaa kişi kullanıyor egerki sorun olsa konudan geçilmez forum sorun yaşayan arkadaşlar 5 parmagın 5'ini geçmiyo Şubat 21, 2016 tarihinde ELF tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi yönetici paylaymış galiba bunu ben de okcuyum 1saati geçemez oldu 1-2gündür skill mesefelerini de 1 1 yapıyorum sıkıntın varsa ilk günden söyleki 24 saat demektir bu, geri iade istiyorum bende iadeni yapar uğraşmam kaldıki böyle bir konu açtığımı iddia edip güldürüyorsun sadece :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
halayperest Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi arkadaşlar lütfen saçma sapan konuşup genelleme yapmayın. aynı evden 3 kişi oynuyoruz. 3 kişi de 9 lu ok kullanıyor ve çatır çatır oynuyoruz. dc sorunu falan yok. ayarlarımı ss olarak ekleyeceğim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
halayperest Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi 100 dakikadır oyundayım. 1 aydır botu kullanıyorum. botu yazanı da tanımam etmem, yolda görsem "kardeş msn kırabiliyor musun" derim. monster stone harici dc olmuyorum. monster stone'da light feet hack kullanmayınca orada da dc olmuyor. bir şeyi tam olarak denemeyip, sorun yaşayınca gömmek haksızlık. biraz büyüyün, ya da çamaşır suyu için. http://i.imgur.com/HyUw7Un.jpg Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
halloweenbugi Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi Lütfen bana güzel ayarları ss atar mısınız half troll busuckerlerde kasıyorum bankaya atmasını istediğim item yok o yüzdem rpr bölümünden bankacıdaki koordinatları kaldırdım sorun olur mu_ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi sıkıntın varsa ilk günden söyleki 24 saat demektir bu, geri iade istiyorum bende iadeni yapar uğraşmam kaldıki böyle bir konu açtığımı iddia edip güldürüyorsun sadece :D -ne demek ulan bu? + ben adama bilezzik gibi geçiririm demek +saksıya fesleğen gibi oturturum anlamı da çıkar devil koymuş geçirmiş mübarek :D :D @salih Temsili Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi (düzenlendi) öncelikle tartısma açmak istemedim bu bir sadece yöneticilerin ilgisizliği var gibi gelmişti bana(( 3haftadır güncelleme yok ve dc lerden bunaldım) ki dc sorunu dısında bi sorunum yok bottan çok memnundum bu 8 9 lu kullanıp dc olmayanlar ayarlarını paylaşabilir mi 20dk da kesin dc yemiş oluyorumda ben Şubat 21, 2016 tarihinde salih tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi sıkıntın varsa ilk günden söyleki 24 saat demektir bu, geri iade istiyorum bende iadeni yapar uğraşmam kaldıki böyle bir konu açtığımı iddia edip güldürüyorsun sadece :D hocam kaç gündür dc sorunu ile ilgili birşeyler yazıyorum bi buna cevap alabildim ((görün artık diye) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
halayperest Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi paylaştım ya hacı linke tıklayıp baksana ayarlarıma. sen skill mesafesini 5 ya da 3 yap. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi paylaştım ya hacı linke tıklayıp baksana ayarlarıma. sen skill mesafesini 5 ya da 3 yap. deniyıorum suan mesafeleri de 3 e3 yaptım 11dk dır oyunda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi deniyıorum suan mesafeleri de 3 e3 yaptım 11dk dır oyunda dk18 ve dc Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes155 Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi hocam nerden indiiri<z ve oto kutu var mı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi dk18 ve dc işletim sistemini win7 x64 ultimate yap bende gayet stabil şuan bot Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mert erkman Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi w10 kullanıyorum xincode yakalıyor cözumu bılen varmı 4 dk kalamadım daha aldıgımdan berı .S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
salih Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi işletim sistemini win7 x64 ultimate yap bende gayet stabil şuan bot win10 var bende farkeder mi o? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar